HC-Alba-Sebeș1241Scene incredibile s-au desfășurat la finalul meciului dintre HC Alba-Sebeș și Universitatea Cluj. Tehnicianul gazdelor, Seviștean Popa a fost așteptat de soțul unei handbaliste pentru a-i cere socoteală. 

Finalul de meci a adus unul dintre spectatori în pragul disperării. În ultimele minute, suporterul aflat la peluza (soțul handbalistei Cristina Șunea) a început să profereze injurii la adresa antrenorului Seviștean Popa și să-i ceară acestuia demisia. „Demisia bă comunistule! Demisia, demisia!”, dar și alte injurii, care nu pot fi reproduse, au fost adresate profesorului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ultimul fluier nu a adus liniștea în sala „Florin Fleșeriu” ci dimpotrivă. Ovidiu Șunea, soțul handbalistei de la HC Alba-Sebeș, l-a așteptat în fața biroului pe antrenorul Popa.

Popa înjurat ca la ușa cortului sub privirile uluite ale vizitatoarelor

Seviștean Popa a așteptat minute bune până să meargă spre biroul lui. Acesta fie aștepta să se calmeze soțul recalcitrant, fie i-a fost teama de acesta. Totuși, într-un final, Popa a mers spre biroului unde a fost iarăși luat în vizor.

Trebuie specificat că tehnicianul sebeșenilor a fost jignit în ultimul hal, amenințat cu bătaia, iar singura replică a acestuia a fost „Hai să antrenezi tu!”. Considerăm că episodul produs sub privirile antrenoarei Carmen Amariei a adus un mare prejudiciu de imagine, lucrurile petrecute semănau mai mult cu scene desprinse parcă din vestul sălbatic, asta chiar dacă echipa evoluează în cea mai întaltă competiție internă a handbalului feminin

În urma acestui eveniment nu este exclus ca oficialii clubului din Sebeș să ia o decizie cu privire la soțul recalcitrant și din păcate s-ar putea ca această soluție să o afecteze și pe Cristina, handbalista pregătită de Teanu.

În mod categoric este inadmisibil să ceri socoteală unui antrenor atât timp cât nu finanțezi echipa, ba din contră. Iar între a cere explicații unui tehnician și a-l jigni, înjura și amenința pe unul dintre cei mai respectați antrenori din sportul județean este o diferență foarte mare. Lipsa de respect și cuvintele adresate unui om trecut de 60 de ani, fără apărare și umilirea acestuia nu au schimbat soarta jocului și cu siguranță nu-i vor influența deciziile viitoare.

În mod cert, îngrângerile suferite de HC Alba-Sebeș nu sunt ușor digerate de nimeni dar, după o secetă de un deceniu și cu o campanie modestă de achiziții, este greu să faci față în bătălia din prima ligă de handbal feminin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.