CSU - Sepsi-131Având în vedere că Liga Națională de Baschet Feminin va începe spre finalul lunii septembrie, oficialii echipei CSU Alba Iulia au răbdare și analizează foarte bine viitorul baschetului albaiulian. Chiar dacă s-a declarat că Miroslav Popov va avea continuitate pe banca echipei din Cetatea Marii Uniri, tratativele nu au fost încă demarate, iar antrenorul echipei CSU Alba Iulia se concentrează pe pregătirea naționalei mari de baschet feminin a României. O veste nu tocmai bună pentru CSU Alba Iulia o reprezintă decizia baschetbalistei Brankica Hadzovic, aceasta dorind să se întoarcă la ICIM Arad.

Miroslav Popov a declarat imedia după disputarea finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin că își dorește să rămână la Alba Iulia, loc în care se simte ca acasă și să creeze o echipă cu adevărat puternică pentru a se lupta de la egal la egal cu Sepsi pentru primul loc la finalul stagiunii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cum întrecerea internă va fi reluată abia în toamnă, strategia echipei încă este gândită în birourile clubului, iar până în acest moment nu a fost efectuat niciun transfer. Nici cu Miroslav Popov nu s-a ajuns încă la un acord, acesta fiind ocupat cu pregătirea naționalei de baschet feminin a României.

Cel mai probabil, în următoarea perioadă CSU Alba Iulia își va trasa obiectivele și planurile după care va fi abirdat următorul sezon.

Brankica Hadzovic – revenire la Arad

Adusă în România de ICIM Arad și trasnferată la CSU Alba Iulia după declanșarea problemelor financiare la clubul din vestul țîrii, Brankica Hadzovic va reveni la Arad din sezonul viitor. Chiar dacă Miroslav Popov a declarat că își dorește să o păstreze pe sârboiacă și în campinatul următor în Cetatea Marii Uniri, acest lucru pare să nu fie posibil, Hadzovic manifestându-și dorința de a se întoarce la ICIM Arad.

O altă fostă jucătoare a echipei CSU Alba Iuia, Taneisha Harrison, una dintre cele mai îndrăgite baschetbaliste care a îmbrăcat tricoul alb-albastru, se va întoarce în România, însă la Universitatea Cluj-Napoca.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.