Condiţiile pentru practicarea schiului sunt optime la început de an în judeţul Alba. 

Exceptând vremea foarte aspră, specifică începutului de ianuarie, condițiile de schi sunt excelente la Șureanu. Zăpada proaspăt așternută asigură un sezon de lungă durată, cu pârtii perfect pregătite și zone de off-piste care gem de omăt abundent. Unica problemă, ca întotdeauna, o reprezintă drumul între lacul Oașa și pârtii, pentru care sunt absolut necesare lanțurile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sunt deschise toate cele nouă pârtii ale domeniului schiabil. A nins și a viscolit intens în ultimele zile, așadar zăpada este mai mult decât suficientă. Pârtiile sunt pregătite la prima oră a dimineții, având o textură foarte bună a stratului de zăpadă bătătorită. În vastele zone de off-piste, omătul proaspăt este imens, așadar singurul lucru care ar trebui să vă preocupe este nu grosimea stratului, ci siguranța voastră, a transmis monitorul de schi Rareş Tileagă. Funcționează ambele teleschiuri, dar și telescaunul. Totuși, dacă viscolul va fi prea puternic, telescaunul va fi oprit.

Sezonul de schi continuă cu zăpadă naturală și abundentă la Arieșeni, unde iarna pare că își reintră în drepturi cu fiecare nouă săptămână. Pârtiile sunt perfect pregătite și își așteaptă turiștii zi de zi, cu atât mai mult cu cât se anunță vreme foarte potrivită pentru schi.

Se schiază pe ambele pârtii (Vârtop 1 și Vârtop 2). Zăpada este arhisuficientă, stratul bătătorit măsurând în jur de 60 cm. Totodată, instalațiile de transport pe cablu funcționează în regim normal.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.