Pe 28 ianuarie, Gavrilă Nemeș, unul dintre arbitrii de perspectivă ai județului Alba, în vârstă de doar 22 de ani, a suferit un grav accident de circulație, pe raza comunei Sâncel. Acesta a fost transportat de urgență la spital, iar medicii au fost rezervați în șansele sale de supraviețuire. A fost transportat la Cluj-Napoca, s-a făcut apel în mediul online pentru a se dona sânge, a revenit la Alba Iulia pe secția ATI, iar luni, 13.02.2017, Gabi Nemeș a fost externat, plecând acasă pe propriile picioare!

Se poate spune că arbitrul Gavrilă Nemeș s-a născut a 2-a oară! După ce a trecut printr-un grav accident de de circulație, iar zilele i-au fost numărate, Gabi Nemeș a plecat luni, acasă, pe propriile picioare, devenind un caz incredibil chiar și pentru medicina din zilele noastre.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta și-a revenit miraculos, a luptat din toate puterile pentru viața sa, iar eforturile i-au fost răsplătite, cu o recuperare incredibilă.

Desigur, tânărul arbitru din Biia mai are mult de lucru în ceea ce privește recuperarea totală, însă de la o persoană rănită grav, intubată și aflată în comă indusă, la o persoană care a suferit toate aceste lucruri, și a zăcut pe patul de spital două săptâmăni, este diferență mare.

La felul în care și-a revenit, nu este de mirare să îl vedem pe Gabi Nemeș și pe teren, la una dintre tușe, acesta fiind foarte dedicat arbitrajului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.