lps-mihai-viteazul-alba-iulia-css-sibiu43LPS „Mihai Viteazu” Alba Iulia a cedat în deplasarea de la Craiova. Elevii antrenați de Gabi Năsăudean au pierdut 34-28, asta după ce la pauză scorul era 18-14 în favoarea echipei din Oltenia. 

În prima repriză albaiulienii au ținut aproape de CSS Craiova, iar după pauză pentru elevii antrenați de Gabi Năsăudean a urmat o cădere inexplicabilă, permițându-le gazdelor să se distanțeze pe tabela de marcaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Joc foarte slab pe faza de apărare. Meciul acesta se putea câștiga. Nu ne place apărarea, am sesizat o lipsă de comunicare între ei. Au pus armele jos în repriza a doua, când lupta nu era încă pierdută. Cel care putea să facă diferența a fost Tudor Drăgoi, a avut multe ratări în prima repriză. În partea secundă a revenit și a marcat 10 goluri. Asta este mergem mai departe”, a decl

Pentru LPS Alba Iulia au marcat: Tudor Drăgoi 13, Matias Breazu 10, Răzvan Davidaș 3, Valentin Lazăr 2.

Etapa viitoare LPS Liceul Militar „Mihai Viteazu” Alba Iulia va sta.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Vă asigur că scorul nu a fost cel afișat de dumneavoastră. Eu fiind membru al echipei CSS Craiova. Scorul de drept a fost 40-28, respectiv 18-14 la pauză în favoarea echipei mele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.