florina dreghiciDe puțin timp Inter Ciugud a apelat la schimbare! Organigrama clubului a suferit modificări din cauză că cei responsabili cu activitatea fotbalistică a echipei sunt prinși cu proiecte și afaceri personale. Noul președinte al echipei Inter Ciugud este Florian Dreghici, prima femeie ce conduce un club de fotbal în județul Alba. Pe lângă acest fapt inedit, noul președinte al Ciugudului beneficiază și de o frumusețe naturală, lucru ce ar putea să o ajute în eventualele negocieri la transferurile echipei.

Nu aduce anul… ce aduce Inter Ciugud. Excentrica formație din Liga a 4-a ce se bazează pe mai mulți fotbaliști experimentați a dat o nouă lovitură de imagine după ce în toamna anului trecut a reușit să îl legitimeze pe Ioan Ovidiu Sabău. Acum, Ciugudul mai vine cu o puternică lovitură de imagine, alegându-și un președinte din sfera… sexului frumos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Florina Dreghici va fi responsabilă de activitatea fotbalistică a echipei Inter Ciugud, va da cu subsemnatul la Asociația Județeană de Fotbal Alba, va semna actele necesare echipei și de ce nu… va participa la Adunările Generale din cadrul AJF Alba.

Potrivit unor surse, Florina Dreghici nu este novice în sport, aceasta practicând karate, sferă în care a cucerit mai multe premii de-a lungul timpului.

Noul conducător al formației din Ciugud nu a putut fi contactat pentru a vorbi pe marginea acestui subiect.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.