Antrenorul minune al voleiului feminin românesc, Darko Zakoc a acordat un interviu imediat după câștigarea celui de-al 3-lea titlu cu Volei Alba Blaj, în care a vorbit despre eventul propus în acest sezon, dar și despre posibilitatea de a continua în ”Mica Romă”. Darko Zakoc a primit cea mai mare recunoștință, anul trecut, când Primăria Municipiului Blaj a anunțat că noua sală polivalentă care se va construi în urbea de pe Târnavă îi va purta numele!

– Felicitări pentru acest al treilea titlu naţional, aţi făcut din nou suporterii noştri fericiţi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

– Mulţumesc frumos, aceasta este bucuria noastră, a tuturor celor care iubesc sportul şi voleiul în Blaj. Faptul că am câştigat trei titluri la rând arată seriozitatea acestui club, a noastră, a celor care am lucrat cu aceste fete, dar meritul cel mai mare pentru câştigarea titlului este al jucătoarelor noastre. Nu a fost uşor, aşa cum arată clasamentul, au fost şi momente grele în timpul sezonului, dar le-am depăşit şi cred că ne-a ajutat mult şi experienţa pe care am acumulat-o în Liga Campionilor, care ne-a folosit în partea a doua a campionatului. Am fost mai puternici în campionatul intern şi consider că 100% titlul este meritat.

– Urmează o întrebare inevitabilă: rămâne Darko Zakoc şi în sezonul viitor la Blaj?

– E greu să spunem asta, sigur că şi din partea mea, şi a conducătorilor clubului, există această dorinţă, dar dumneavoastră ştiţi deja cum procedăm noi: la sfârşitul sezonului ne punem la masa tratativelor şi discutăm, suntem cu toţii profesionişti şi trebuie să vedem condiţiile pentru sezonul care urmează, sunt anumite lucruri pe care le stabilim şi care trebuie rezolvate, pentru ca apoi să încheiem o nouă înţelegere.

– Este acum o prioritate câştigarea Cupei României?

– Sigur că da, clar. Dorinţa noastră este să câştigăm şi acest trofeu, această echipă merită din plin să facă eventul şi să aducă la Blaj, pentru prima dată, şi acest trofeu. Noi nu am avut noroc şi nu am reuşit acest lucru în anii precedenţi, am fost foarte aproape de două ori să jucăm finala şi faptul că am ratat-o, personal, m-a întristat.

Interviul realizat de Nicu Goga

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.