Turneu Tenis de Masa Amatur Vintu de Jos66Continuăm seria rubricii ”Interviul Zilei”, iar astăzi debutăm cu un nou subiect. Constantin Pralea, omul de afaceri din Vințu de Jos vorbește despre pasiunea sa pentru sport, dar și cum a ajuns să investească în fotbalul județean și cum a luat viață Kozara Vințu de Jos. Pe parcursul episoadelor următoare veți afla lucruri interesante despre fotbalul județului, despre pasiunile lui Constantin Pralea, dar și lucruri inedite despre Mureșul Vințu de Jos. Iată primul episod:

Constantin Pralea este cel care a creat prima echip de fotbal feminin din județ, la începutul anilor 90 – Ardeleana Alba Iulia, din care făcea parte și experimentatul arbitru FIFA Teodora Albon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am obținut cea mai bună performanță din fotbalul județean cu această echipă -locul 3 la nivel național. Fotbalul feminin era la început atunci, dar luase amploare. Rămân cu satisfacția că Teodora Albon a ajuns în fotbalul mare. Îmi amintesc cu plăcere de acele vremuri. Nu a fost greu pentru că în toată cariera m-am bazat pe personal feminin, peste tot unde am lucrat”, a declarat Constantin Pralea.

Află din materialul video postat mai jos cum a început povestea echipei Kozara Vințu de Js, una dintre cele mai bune formații ale județului Alba de la începutul anilor 2000.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Il felicit pe domnul Pralea deoarece dansul a ridicat nivelul sportiv in comuna , kozara a fost singura echipa de sport din localitate care a jucat in cel mai inalt esalon din ceea ce avem noi!! Respect domnule Pralea!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.