Gala Sportului 2015 Alba3Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Aba este unul dintre cei mai mari susținători ai sportului din județul Alba, liderul consiliului județean fiind un fost sportiv. Acesta a reușit să se alăture performanței sportive prin proiecte de succes, iar exemplul cel mai la îndemână vine de la Blaj. Ion Dumitrel și-a anunțat susținerea pentru fenomenul sportiv județean și în acest an, și totodată el consideră că sportul și cultura sunt ambasadorii principali ai comunității.

Ion Dumitrel a fost deschis și a răspuns prompt provocării Absport.ro, aceea de a-și exprima dorințele și așteptările în materie de sport județean pentru anul 2016.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Gânduri, dorințe, aștepări” – Ion Dumitrel

”Anul 2015 care tocmai s-a încheiat ne-a adus multe satisfacții din partea sportivilor județului Alba, atât în sporturile individuale cât și în cele de echipă. În urmă cu puțin timp Consiliul Județean Alba a premiat cei mai valoroși sportivi și antrenori în cadrul Galei Sportului, iar numărul mare al acestora ne face să fim încrezători pe viitor. 

Sportul românesc trece printr-o perioadă foarte dificilă, iar lipsa unor politici guvernamentale prin care sportul să fie tratat ca prioritate națională se reflect în rezultatele obținute de către sportivi. Sporturi de tradiție precum gimnastica sau caiac-canoe în care dominam competițiile mondiale și olimpice au ajuns să se întoarcă acasă fără nici o medalie.

Anul Nou este un an important pentru întregul sport de pe mapamond fiind anul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Sigur că e foarte dificil de ajuns acolo, muncă multă și sacrificii din partea sportivilor, dar sigur că ne dorim ca județul Alba să aibă măcar un reprezentant la cea mai importantă competiție, poate chiar în persoana celui mai bun sportiv al județului, Marcel Cercea.

Ne dorim deasemenea ca împreună cu autoritățile locale din județ, cluburile sportive, Direcția pentru Sport și Tineret Alba și antrenorii să găsim soluții de susținere a sportivilor astfel încât să nu mai fie nevoiți să plece la alte cluburi din țară pentru a face performanță.

O altă mare dorință, nu doar a mea ci a tuturor iubitorilor de sport din județ este construirea unei săli Polivalente. Avem reprezentante în competițiile europene pe echipe și aici mă refer la baschet și la volei care au nevoie de o sală la standardele impuse de federațiile internaționale, pentru a nu fi nevoite să dispute meciurile în alte județe. Sperăm ca una dintre primăriile din Alba să-și dorească această investiție de mare importanță pentru sport și nu numai, iar eu îi asigur că vor avea, din partea noastră, tot sprijinul de care e nevoie.

Pentru anul acesta le doresc tuturor celor implicați într-un fel sau altul în fenomenul sportiv să aibă parte de medalii la cel mai înalt nivel, din metal cât mai prețios și un sincer, LA MULȚI ANI!!!”, a declarat Ion Dumitrel pentru Absport.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Sa se faca Sala Polivalenta la Sebes , nu cred ca ar mai fi nevoie de investiti majore , sala de acum este intr-o stare destul de buna ! Nu are rost sa se faca munca de mantuiala in alta parte ! La Sebes ar fi perfect !

  2. Tot Dumitrel impreuna cu Hava apăreau in niste fotografii la un moment dat impreuna cu Burleanu si promiteau ca vor face la Micesti o baza zonala pt juniori, un centru de excelenta! … Promiteau… Cum au promis si ca vor Salva clubul de fotbal UNIREA …promisiuni ieftine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.