Ionuț Zincă, legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut în acest an șase medalii de campion național din șapte campionate naționale la care a participat, dar și o medalie de bronz. La finalul săptămânii trecute s-a clasat pe locul I la Campionatul Național de Orientare pe timp de Noapte. Aceasta a fost ultima competiție oficială importantă din calendarul secției.

Vineri, la Craiova, a avut loc finala Campionatului Național de Orientare pe timp de Noapte, în urma căreia Ionuț Zincă a ieșit din nou campion la seniori. În acest an a câștigat șase titluri de campion național, dintr-un total de șapte posibile, după ce, doar la Campionatul Național de Semimaraton a fost premiat cu bronz.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, în 2018, palmaresul secției de orientare a CS Unirea Alba Iulia este următorul:

– 6 medalii de aur (toate la seniori) –  4 individual prin Ionuț Zinca și două (în premieră) pentru CS Unirea în probele de Ștafetă și pe Echipe (în componență: Ionuț Zincă, Tamaș Bogya și Paul Brabiescu)

– doua medalii de bronz prin Ionuț Zincă și Tamas Bogya

– participarea sportivului Tamas Bogya la Campionatele Europene de Seniori din Elveția (cel mai bun loc, 26, în calificările probei de medie distanță);

– participarea sportivului Ionuț Zincă la Campionatele Mondiale de Seniori din Letonia (cel mai bun loc, 42, în finala probei de medie distanță)

Instructorul sportiv al băieților, Marius Anghel, a declarat că apreciază munca pe care au depus-o, iar pe această cale transmite mulțumiri colaboratorilor și partenerilor clubului.

La rândul său, directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, a declarat că secția de orientare și-a atins obiectivele propuse și îi felicită pe sportivi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.