ipaDupă ce a reușit să se califice în fazele eliminatorii ale puternicului turneu din Olanda, acumulând 13 puncte în faza grupelor din 4 victorii, un egal și două înfrânger, IPA 2 Alba a fost eliminată în prima fază eliminatorie. Fotbaliștii din județul nostru au pierdut întâlnirea cu Equipe de l’Amite din Algeria, scor 0-1 în 16-imile competiției, însă rămân cu amintiri frumoase și cu mândria de a reprezenta județul Alba într-o competiție de anvergură. 

CITEȘTE ȘI: IPA 2 Alba participă la cel mai mare turneu de fotbal în sală pentru forțele polițienești! Echipa din Alba s-a calificat în 16-imi

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În faza 16-imilor s-au calificat 32 de echipe. Printre acestea s-a regăsit și IPA 2 Alba, care a fost programată să întâlnească Equipe de l’Amite din Algeria. Adversarii ”albanezilor” au reușit să facă pasul în optimi, trecând de IPA 2 Alba cu 1-0. Potrivit ”olimpicului” Rareș Gânscă, cel care ne-a asigurat informațiile de la turneu, meciul contra algerienilor a fost unul echilibrat, în care echipa sa a ratat mai multe acțiuni clare și a avut și o bară, iar golul a fost încasat ușor.

”Atât am putut anul acesta. Noi suntem mândri și fericiți că am ieșit din grupe. Am întâlnit o echipă puternică în 16-imi, cu mulți jucători tehnici. Nu am profitat de șansele noastre și am fost eliminați. S-a acumulat și oboseala pe parcurusl acestui turneu, însă cel mai bine este că am participat și nu ne-am făcut de râs”, a declarat Rareș Gânscă, portarul echipei IPA 2 Alba.

Lotul IPA 2 Alba a fost format din: Rareș Gânscă și Alin Țerfea (portari); Claudiu Demeterca, Andrei Miclea, Vasile Ranca, George Antal, Ovidiu Sberea și Tudor Pașca (jucători de câmp).

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.