all star gameLuni, Brașovul a găzudit ediția 2016 a All Star Game din baschetul feminin, unde sportivele votate de suporteri și reprezentanții mass-media s-au duelat în cele două selecționate, tip NBA, cea a Nordului și cea a Sudului. CSU Alba Iulia a fost reprezentată la acest regal baschetbalistic de Sonia Ursu și Jelena Antic, în frunte cu antrenorul Miroslav Popov. Jelena Antic a fost desemnată MVP-ul evenimentului după ce a marcat 17 puncte în Nord vs. Sud.

După ce au trecut peste eșecul din Cupa României, Sonia Ursu și Jelena Antic s-au distrat în All Star Game 2016 la Brașov, acestea fiind susținute din tribune de celelate reprezentante ale echipei din Alba Iulia care trebuiau să participe la acest eveniment însă nu au făcut-o din motive medicale – Alexandra Uiuiu și Shawnta Dyer.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alături de baschetbalistele din Alba a fost și antrenorul Miroslav Popov, toți cei cei reprezentanți ai formației universitate din Alba Iulia câștigând meciul din acest an alături de selecționata Nordului cu 106-97.

Jelena Antic a fost desemnată MVP-ul All Star Game 2016 după ce a marcat cele mai multe puncte din joc – 17 la număr. Colga sa, Sonia Ursu a fost repsonsabilă cu distracția, ”provocând” mai multe faze ce au stârnit aplauzele publicului brașovean.

sursa foto: digisport.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.