12342463_488559224651884_4224026963784557373_n-1Unul dintre fotbaliștii de viitor din tabăra Unirii Alba Iulia, Daniel Tat, reușește să impresioneze încă de la 14 ani la nivel de seniori, unde a evoluat pentru Mureșul Vințu de Jos. Evoluțiile lui au fost apreciate încă din primele minute de către oamenii de fotbal, transformând astfel din juniorul Daniel Tat, un adevărat fotbalist de perspectivă. 

  • Carte de vizită

Data nașterii: 28 iunie 2000

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înălțime: 1,70 metri

Greutate: 62 kg

Picior de bază: stângul

  • Scurtă prezentare

Daniel Tat și-a început cariera de fotbalist la vârsta de opt ani în satul natal, Vințu de Jos. Ion Trăscăian a fost primul antrenor al talentatului jucător, sesizând încă de la primele ședințe de pregătire că are în față un talent nativ, cum rar se mai întâlnesc în zilele noastre.

  • Văzut prin ochii antrenorilor

Ajuns de puțin timp în curtea Unirii Alba Iulia, Daneil Tat a reușit să impresioneze în Cetatea Marii Uniri și cu siguranță va primi șanse în viitorul apropiat să evolueze pentru echipa pregătită de Radu Andone.

„E un jucător foarte talentat, l-am urmărit la două meciuri, m-au impresionat calitățile luni și sunt convins că-n viitorul apropiat va face pasul spre echipa de seniori. Îi văd un viitoru frumos, poate juca mijlocaș, oriunde în linia de mijloc, dar nu fundaș stânga cum a mai evoluat la Vințu de Jos”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele echipei Unirea Alba Iulia.

9212_529080293933110_3893958459236294297_n-1

  • Ion Trăscăian: „Îl compar cu Florin Cernat”

Primul antrenor a lui Daniel Tat a fost Ion Trăscăian, acesta l-a comparat cu Florin Cernat și a fost unul dintre primii oameni care a avut încredere în calitățile fotbalistului de picior stâng.

„Sincer vă spun că de la primul antrenament l-am vazut că este foarte talentat. Îl compar cu Florin Cernat, este foarte tehnic, are o viziune bună a jocului. Eu l-am folost ca fundaș stânga pentru că era mai mic ca vârstă, decât categoria pe care o pregăteam eu. Îl văd jucând și dând randament pe postul de mijlocaș central, al doilea vârf pentru că este un jucătr de ultima pasă. E inteligent și lovește mingea foarte bine”, a declarat Ion Trăscăian, primul antrenor a lui Daniel Tat.

  • Caracterizare prin proprii ochi!

„Sunt conștient de faptul că sunt talentat, dar talentul fără muncă nu înseamnă nimic. Îmi doresc să muncesc cât mai mult și să ajung să evoluez pentru echipa de seniori a Unirii Alba Iulia. Mă simt bine pe orice post mă pune antrenorul, îmi doresc mereu să joc pentru că iubesc enorm de mult fotbalul”, a declarat Daniel Tat.

Daniel Tat este mare fan Cristiano Ronaldo, însă pe vremea când Unirea evolua în Liga 1, îi idolatriza pe Răzvan Dâlbea și Ciprian Selagea.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.