img_9767LPS Sebeș se dovedește a fi un izvor nesecat de talente, iar profesorul Octavian Achimescu pare neobosit în „șlefuirea acestora”. Acesta se ocupă de handbalul feminin, iar rezultatele nu sunt deloc de neglijat. 

Unul dintre aceste talente va fi etalat astăzi, însă cu siguranță nu este singurul din tabăra LPS Sebeș. Astăzi vom discuta despre Roxana Paștiu o tânără entuziastă ce pășește cu mândrie pe semicerc.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Carte de vizită:

  • Nume: Roxana Paștiu
  • Data nașterii: 09.03.1998
  • Post: Extremă stânga
  • Echipa preferată: Rostov-Don, Gyor

Văzută prin ochii antrenorului

Sub bagheta lui Octavian Achimescu, Roxana Paștiu a cunoscut un real progres, antrenorul sportivei având un mare merit la ascensiunea sportivei, iar faptul că a reușit să o disciplineze pe sportivă în teren este un lucru pozitiv pentru Roxana Paștiu.

„Roxana e o fată care are plusuri suficiente. Viteză, dorință de joc, minusul ei e la înălțime, e o fată muncitoare, posturile sunt limitate din cauza înălțimi. Dacă ar fi avut 1,70 metri avea și altea perspective. E o fată care-și dorește foarte mult  să facă handbal”, a declarat Octavian AChimescu, antrenor LPS Sebeș.

Caracterizare prin proprii ochi

Roxana Paștiu își cunoaște foarte bine calitățile și a vorbit cu ușurință despre modul în care sportiva se luptă pentru fiecare țel.

„Sunt o fire ambițioasă și emotivă. Când îmi propun ceva cu adevărat fac tot posibilul să se întâmple, indiferent de cât de mare și puternică e adversara mea”, a declarat Roxana Paștiu.

Aflată în clasa a XII-a, Roxana Paștiu și-a pregătit deja următorii pași. Aceasta dorește să se mute la Timișoara unde își poate continua studiile, precum și handbalul.

„La anul o să evoluez pentru Timișoara, pentru că o să merg acolo la facultate, pe viitor dacă o să mi se ivească vreo oportunitate o să o fructific”, a mai punctat sportiva din Sebeș.

Din campionatul intern Roxana Paștiu preferă CSM București și HCM Dunărea Brăila.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.