dscn4737Echipa de junioare III a Clubului Sport Orășenesc Cugir este pe cai mari în campionatul național de handbal. Fetele pregătite de rofesorii Petru Micu și Ioan Bacșa s-au răzbunat după egalul obținut în prima etapă cu LPS Sebeș și au trecută fără emoți ide CSȘ Hunedoara, la o diferență clară, scor 22-8 (11-5, la pauză). Handbalistele cugirene sunt pe prima poziție în seria J a campionatului național de handbal – junioare 3.

Cu toate că au controlat meciul din prima etapă, handbalistele CSO Cugir au obținut doar un egal, însă s-au răzbunat pe acest rezultat în cea de a 2-a etapă a sezonului. În deplasare, la CSȘ Hunedoara, CSO Cugir s-a impus de o manieră categorică, scor 22-8, după ce la pauză a condus cu 11-5.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Doar de 3 ori a mai punctat Hunedoara în repriza secundă, întâlnind o defensivă extre mde puternică și un portar aflat în zi de grație în persoana Alinei Romaniuc.

Cele mai bune marcatoare pentru CSO Cugir au fost: Denisa Dânșorean (5 goluri), Karina Romaniuc (4 goluri) și Cătălina Ursa (4 goluri).

„Vreau să evidențiez în primul rând fapul că toate jucătoarele noastre au fost marcatoare. În fața unei echipe tehnice, apărarea noastră a funcționat ireproșabil, începând cu portărița Alina Romaniuc, iar în mod deosebit pe faza de apărare s-au evidențiat în mod special două jucătoare: Cătălina Ursa și Mihaela Martinescu”, a declarat Petru Micu, antrenorul CSO Cugir.

Pentru CSO Cugir au evoluat următoarele jucătoare: Alina Romaniuc, Mihaela Martinescu, Adina Sera, Mianda Heroiu, Karina Roman, Denisa Dânșorean, Miclea Fleșeriu, Timeea Cerchizan, Sorina Costea, Daria Cibian, Cătălina Ursa, Luiza Tomoșoiu, Larisa Andrei.

CSO Cugir va avea parte de un meci dificl în următoarea etapă, duelul cu CSȘ Viitorul Cluj, programat pe 8 octombrie, în sala din orașul de la poalele Drăganei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.