Muhlbach Sebeș - Timisoara-24ACS Muhlbach Sebeș a cedat în penultima etapă pe terenul echipei CSM Satu Mare, scor 29-34 (14-17, la pauză), iar în ultima rundă din actualul sezon handbaliștii din Sebeș vor găzdui duelul cu liderul campionatului, CSM Făgăraș, duminică, de la ora 17.00 în Sala ”Florin Fleșeriu”. Important de reținut este faptul că acest proiect handbalistic dedicat băieților din Sebeș nu poate continua fără sprijinul autorităților locale.

Sebeșul nu a avut nicio șansă pe terenul viceliderului, CSM Satu Mare, formație care a dominat partida de la un capăt la celălalt. Soarta formației din județul Alba atârnă de un fir de ață, în ultimele 5 săptămâni fiind efectuate doar 5 antrenamente.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acest lucru s-a văzut și în partide din weekend, când CSM Satu Mare a consu cu 17-14 la pauză, și în final s-au impus cu 34-29.

„În primul rând vreau să îi felicit și să le mulțumesc băieților pentru efortul depus la acest meci. Chiar dacă am plecat în această deplasare la ora 4.00 dimineața cu doar 9 jucători din care doi portari, aceștia au făcut un efort imens și pot să spun că am reușit un meci bun în ciuda faptului că noi am reușit să facem doar 5 antrenamente în ultimele 5 săptămâni. Mai avem un meci, duminică, acasă cu HCM Făgăraș, care este liderul seriei și dorim să jucăm cât mai bine, iar apoi rămane de văzut dacă o să continuăm sau nu acest proiect. Totul se rezumă la decizia aleșilor locali, daca vor dori să finanțeze și handbalul masculin… daca nu acesta cu siguranță o să moara!”, a decalrat Adrian Țone, președintele-jucător al echipei Muhlbach Sebeș.

Golurile au fost marcate de: Adrian Țone – 8 reușite, Adrian Cunțan – 6, Claudiu Oprița – 4, Iancu Mărginean – 4, Claudiu Farcaș – 3, Florin Baciu – 2 și Nelu Chiriac – 2. Au mai evoluat: Boban Vuita și Andrei Cristea (portari).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.