Liga a 3-a a ajuns la final! Alba a fost reprezentată în actualul sezon în acest eșalon de 4 formații, Metalurgistul Cugir (Seria a 5-a), respectiv Industria Galda de Jos, Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia în Seria a 4-a. Metalurgistul Cugir este sigură de prezența pe podium în acest an, iar minim un punct sau un aps greșit al Sănătății Cluj ar însemna locu lsecund pentru Moldovan și compania! Galda este sigură de prezență în ”final six”, în timp ce Ighiul vrea să rămână invincibilă după 10 etape. Unirea Alba Iulia a scăpat matematic de retrogradare, însă o victorie la Cermei ar putea-o aduce în primele 10 echipe ale seriei! Iată meciurile, care se vor disputa toate, vineri, de la ora 18.00!

  • Viitorul Ulmeni – Metalurgistul Cugir: Cugirul vine după un 1-2 suferit pe teren propriu cu Unirea Dej, iar Moldovan și compania își doresc un triumf, în deplasare, deși vor întâlni o echipă puternică în special la jocurile de pe teren propriu! Minim un punct, sau un apas greșit al Sănătății Cluj ar asigura locul secund al Cugirului în Seria a 5-a.
  • Performanța Ighiu – Millenium Giarmata: Fără să știe ce înseamnă înfrângerea după atâtea partide, Ighiu se pregătește de un ”Rămas bun” victorios în fața propriilor suporteri, întâlnind o echipă lipsită de experiență, dar care poate pune probleme oricărui adversar! Performanța vine după succesul răsunător de la Sebiș, iar Manea și compania își doresc toate cele 3 puncte la jocul de pe teren propriu, precum și continuarea seriei pozitive!
  • UTA Arad II – Industria Galda de Jos: În urmă cu 3 etape, Galda se lupta la promovare, fiind de mai multe ori lider în acest sezon! Problemele de lot au oprit seria de 12 rezultate pozitive la rând, însă Ciucă și compania își doresc să termine sezonul cu capul sus, asta după ce Galda a suferit 3 eșecuri la rând! UTA nu este o formație ușoară, având în componență tineri talentați, care doresc sp confirme, dovedindu-se de-a lungul sezonului că echipele satelit au un cuvânt de spus în desfășurarea campionatului!
  • Gloria Lunca Teuz Cermei – Unirea Alba Iulia: Uniriștii nu mai au niciun fel de emoție pe finalul de sezon, după ce în etapa precedentă au bătut Deva și s-au salvat de la retrogrdare. Chiar dacă jocul din Arad poate fi socotit o simplă excursie, Himcinschi și elevii săi își doresc un joc bun, care să le dea încredere pentru viitor, având în vedere că la Unirea se doresc planuri mărețe din vară!

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.