15065133_10210836966901210_266157263_oAstăzi la Cugir, ar fi trebuit să se dispute întâlnirea de campionat dintre Metalurgistul și F.C. Bistrița. Din nefericire pentru iubitorii fotbalului din Cugir și nu numai, oaspeții au ales să nu se prezinte la acest joc.


Motivele au fost variate, dar cel mai probabil măcinată de probleme care țin mai degrabă de ordin financiar, decât de ordin organizatoric, F.C. Bistrița nu s-a prezentat astăzi la jocul pe care-l aveau de disputat la Cugir, în compania Metalurgistului. Federația nu a fost înștiințată de acest lucru, iar la fața locului brigada de arbitrii a fost nevoită să constate în raportul de joc absența echipei adverse.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aflată doar la o primă neprezentare, oficialii bistrițenilor mai au o nouă șansă, oferită de regulamentele Federației, pentru a-și rezolva problemele, iar la a doua de acest fel, echipa va fi exclusă din campionat și va suporta consecințele.

Meciul va fi omologat cu 3-0 în favoarea Metalurgistului Cugir.  Cu aceste trei puncte gazdele vor ajunge la 22 de puncte acumulate și se vor apropia de podiumul seriei a cincea.
În etapa viitoare Metalurgistul se va deplasa la Dej, pentru întâlnirea cu Unirea din localitate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.