unirea-elite-acs-poli-timisoara22În weekend-ul care tocmai a trecut, s-a tras cortina și peste fotbalul juvenil. Sâmbătă, la Rovinari, Unirea Alba Iulia a întâlnit pe Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci din acest an calendaristic. Meciul a contat pentru etapa a șaisprezecea, a treia din retur și s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-1. Pentru tinerii uniriști a înscris Palfi, jucător aflat la prima reușită din acest sezon. Astfel, după acest joc s-a intrat în mult așteptata vacanță de iarnă.


Meciul s-a desfășurat pe un teren moale, pe care abia îți puteai ține echilibrul și a fost unul de luptă. Echilibrul partidei s-a rupt în minutul 20, atunci gazdele au reușit să înscrie în urma unui penalty controversat și contestat de uniriști. La acest scor, tinerii Unirii Alba Iulia au ieșit la joc și au reușit să egaleze prin Palfi , după o acțiune pe partea dreaptă a lui Adam. Cu cinci minute înainte de pauză, gazdele au reușit să se desprindă și să intre la cabine cu acest avantaj minim. Imediat după pauză s-a stabilit și scorul final al întâlnirii. Pandurii Târgu Jiu U17 – Unirea Alba Iulia U17  3-1.


Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Concluziile de final au fost trase de antrenorul Unirii Alba Iulia, Adi Lopăzan, care a declarat: ”Am încheiat turul și trei etape din retur, fără a ne poziționa pe un loc onorabil în clasament. Acest lucru ne dă foarte mult de gândit despre cum trebuie să abordăm, atât pregătirea de iarnă, cât și restul jocurilor rămase de jucat din acest retur. Pauza aceasta de iarnă sper să fie un sfetnic bun”.


Iată echipele de start: 

20101228131059stema_pandurii_targu_jiuPandurii Târgu Jiu U17 

12
Niță
18
Licuriceanu
4
Benegui
5
Simescu
2
Grindan
8
Semen
6
Bunică
10
Mitrică
11
Paștiu M.
9
Măicăneanu
7
Popescu

Rezerve: 22. Paștiu, 19. Mudăroiu, 16. Bășică, 15. Pisc
Antrenor: Popescu Adrian

unirea-alba-iuliaUnirea Alba Iulia U17

1
Petric
5
Dan
3
Zsigmund
33
Kiss
2
Contz
27
Tat
13
Palfi
8
Suciu
20
Văsuț
10
Adam
7
Stânea

Rezerve: 15. Szikora, 6. Pojar, 17. Marc
Antrenor: Adrian Lopăzan
Antrenor secund: Robert Sicoe


La jumătatea lunii martie, atunci este preconizat să înceapă celelalte jocuri ale returului, Unirea Alba Iulia va întâlni pe teren propriu pe LPS Bihor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.