Ziua de sâmbătă, 9 decembrie, a fost “confiscată” de tenisul de masă la Alba Iulia. În oraşul reşedinţă de judeţ s-a disputat turneul “Cupa Unirea 99”, o competiţie care organizatorii speră să devină o tradiţie.

Ea face parte din manifestările cultural-sportive dedicate Zilei Naţionale a României şi a 99 de ani de la Marea Unire, zecile de meciuri disputându-se în sălile de sport de la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” şi Colegiul Tehnic “Apulum”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-au desfăşurat meciuri la patru categorii, Elite, Open, Avansaţi şi Începători. Aproape 200 de sportivi au fost prezenţi, aceştia venind atât din Transilvania şi Banat, cât şi din alte judeţe ale ţării. În finala categoriei Elite, Alexandru Enciu (Slobozia) l-a învins cu 3-0 pe Gabriel Gogu (Cluj Napoca). În ultimul act al categoriei Open, Gabriel Ciobanu (Cluj Napoca) a dispus cu 3-2 de Florin Mateescu (Hunedoara). La Avansaţi, primul loc în clasament a fost ocupat de Richard Kovaci (Târnăveni), iar la categoria Începători pe primul loc s-a situat Patrick Bărdaş (Dumbrăveni).

Invitată de onoare a competiţiei, care nu s-ar fi putut desfăşura fără sprijinul Primăriei Alba Iulia, a fost Andreea Dragoman, campioană mondială de junioare în 2016 la dublu, alături de Adina Diaconu, la Cape Town (Africa de Sud). Andreea Dragoman a jucat un meci demonstrativ în compania cugirencei Rodica Sicoe.

Mai jos aveţi înregistrări ale meciurilor de la “Cupa Unirea 99”, inclusiv întreaga partidă demontrativă, interviuri cu primarul Mircea Hava, viceprimarul Paul Voicu şi Andreea Dragoman, precum şi o galerie foto de la evenimentul găzduit de municipiul Alba Iulia.


Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.