Juniorii 3 ai clibului de handbal masculin LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia s-au impus în deplasarea de la CSȘ Sibiu, scor 21-19 (11-7), consolidându-și în acest fel a 3-a poziție din Seria E. Handbaliștii albaiulieni au avut jocul în mână, însă pe fond de relaxare au ajuns să trăiască cu emoții finalul de meci.

Handbaliștii pregătiți de Gabriela Năsăudean au început foarte bine meciul de la Sibiu, au controlat partida și s-au distanțat pe tabelă. Aceștia au intrat la cabine cu un avantaj de 4 goluri, după ce la pauză conduceau cu 11-7.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel au stat lucrurile și în debutul reprizei secunde, când Alba a ajuns să conducă și la 7 goluri, dar pe final, pe fond de relaxare, sibienii au recuperat din diferență și au fost foarte aproape să producă o surpriză.

Cu toatea astea, sportivii albaiulieni au rămas cu picioarele pe pământ și au câștigat duelul cu CSȘ Sibiu, scor 21-19.

Golurile au fost marcate de: Răzvna Davidaș – 9 goluri, Tudor Drăgi – 7, Robert Budian – 3, Matias Breazu – 1 și Bogdan Boroș – 1.

În clasament, LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia se află pe poziția a 3-a, cu 24 de puncte, în spatele echipelor CS Top Arena Topoloveni și CSȘ Craiova, care au adunat 37, respectiv 32 de puncte. În weekend-ul care urmează, băieții pregătiți de Gabriela Năsăudean vor avea parte de un derby, pe teren propriu, cu CSȘ Craiova.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.