Luni, 17 iulie, spre seară, 3 reprezentante ale județului Alba din Liga a 3-a se reunesc în vederea pregătirii noului sezon. Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia își reiau activitatea, după o pauză binemeritată! Și cum Federeația Română de Fotbal a stabilit data de începere a eșalonului terț, programată pe 26 august, cele 3 echipe vor avea acomodarea la efort, după care va urma cantonamentul. La o săptămână distanță, pe 24 iulie, se vor reuni și Performanța Ighiu precum și Șurianu Sebeș.

Comitetul Executiv a lFRF a decis ca noul sezon al Ligii a 3-a să înceapă pe 26 august. În cel mai scurt timp vor fi alcătuite și seriile, urmând repartizarea echipelor din Alba, care, este greu de crezut că vor evolua toate 5 în aceeași serie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru pregăti așa cum se cuvine startul sezonului, 3 echipe din Alba au sunat goarna adunării, urmând să dea drumul la antrenamente. Metalurgistul Cugir trebuia să se reunească inițial pe 12 iulie, oficialii grupării de sub Drăgana au amânat cu o săptămână aceasstă dată pentru a pregăti totul cum se cuvine într-o nouă bază de cantonament.

Și Paul Ciucă se va revedea cu elevii săi după această vacanță, la Industria Galda de Jos lucruruile intrând pe făgașul normal după problemele financiare din primăvara acestui an.

Unirea Alba Iulia a intrat într-o nouă eră, iar Gicu Grozav a fost numit președinte al Adunării Generale, internaționalul român urmând să participe luni, la reunirea formației la care a devenit investitor alături de omul de afaceri Mihai Oancea!

Urmează o perioadă destul de dificilă pentru jucători, însă și un maraton de meciuri amicale, toate, cu gândul la un nou sezon al Ligii a 3-a!

Peste o săptămână, pe 24 iulie, vor suna adunarea și Mihai Manea la Peformanța Ighiu, dar și Doru Oancea la Șurianu Sebeș, în cazul în care echipa din Arini va ajunge la un acord ce prevede finanțarea clubului, cu Primăria municipiului Sebeș!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.