madalin popaMureșul Vințu de Jos a bifat al 9-lea transfer din era ”Mănăilă”, înregimentându-l pe fostul fotbalist al echipei FCM Baia Mare, Mădălin Popa. Mijlocașul de 23 de ani a mai evoluat de-a lungul carierei la Liberty Salonta și FC Bihor, iar acum se află la prima experiență în Liga a 4-a, dorindu-și să promoveze alături de Mureșul Vințu de Jos.

Mădălin Popa a fost atras de proiectul Mureșului Vințu de Jos și a lăsat mirajul Ligii a 2-a de la Baia Mare pentru a promova în Liga a 3-a alături de Dan Mănăilă. Acesta a precizat că a primit cea mai bună ofertă de la Vinț, cu toate ă a mai fost curtat de cluburi din Liga a 2-a și a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mă bucur că am semnat cu Mureșul Vințu de Jos și aștept să încep treaba. Nu știu prea multe despre noua mea echipă, dar am fost atras de proiectul care mi-a fost prezentat și de deschiderea oamenilor de acolo. A contat și faptul că este domnul Dan Mănăilă acolo și pot să spun că a fost cea mai serioasă ofertă din toate punctele de vedere. Am avut oferte din Liga a 2-a, Liga a 3-a, însă a contat cum au colaborat oamenii de la Vinț cu mine. Știu că domnul Mănăilă este un bun psiholog și eu am nevoie de așa ceva în aceste momente. Vin numai cu gândul de a promova”, a declarat mijlocașul Mădălin Popa.

Oficialii Mureșului Vințu de Jos nu au încheiat încă perioada de transferuri, aflându-se în discuții cu mai mulți jucători în vederea stabilirii unui lot puternic pentru antrenorul Dan Mănăilă.

sursa foto: fcmbaiamare.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.