Volei Alba Blaj-CSM Targoviste Finala19O finală nebună. Așa se poate traduce confruntarea dintre Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște din ultimul act al voleiului feminin românesc, ediția 2015-2016. Dacă în sezonul precedent Volei Alba Blaj s-a impus fără prea mari emoții în fața vicecampioanei Târgoviște în minimum de meciuri, finala din acest an este electrizantă și extrem de disputată. După 4 partide scorul este 2-2, iar joi, de la ora 18.00, Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj va găzdui partida ce va desemna campioana Rmâniei. Va reuși Blajul să își păstreze coroana sau o va înmâna către Târgoviște? Vom afla!

Volei Alba Blaj s-a aflat cu cuțitul la os vinerea trecută, când CSM Târgoviște a jucat în meciul al 4-lea al finalei cu titlul pe masa în fața propriilor spectatori. Darko Zakoc a reușit să își mobilizeze elevele și a izbutit să împingă duelul în meci decisiv, după ce trupa din ”Mica Romă” s-a impus cu 3-2 și a anulat petrecerea sub Turnul Chindiei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, Volei Alba Blaj este cotată cu prima șansă la câștigarea trofeului, având în vedere că publicul blăjean reprezintă un punct forte al echipei din Alba, iar echipa lui Zakoc a demonstrat în mai multe rânduri că a fost pregătită războinic în acest sezon, demonstrând de mai multe ori că are tăria să revină, chiar dacă a fost pusă la pământ.

„Trebuie să avem răbdare, să rămânem cu picioarele pe pământ, să luăm partida punct cu punct, și cel mai important… să fim uniți! Trebuie să fim atenți la finalurile de seturi, să fim toți alături de echipă, să o susținem și să demonstrăm că suntem echipa mai bună, la fel cum am demonstrat-o anul acesta. Avem avantajul terenului propriu, dar nu știu cât contează în acest meci decisiv. Un singur lucru trebui să facem: să nu ne pierdem capul! Dacă o să rămânem concentrați vom putea sărbători la final!”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj, înaintea duelului decisiv din finala mare a campionatului de volei feminin.

Iată cum s-a defășurat finala în primele 4 meciuri:

  • Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 2-3 (23-25, 21-25, 25-19, 25-19, 13-15)
  • Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște 3-0 (25-20, 25-19, 25-23)
  • CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj 3-1 (26-24, 21-25, 26-24, 25-22)
  • CSM Târgoviște – Volei Alba Blaj 2-3 (17-25, 25-20, 17-25, 25-21, 12-15)
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.