cs ocna voleiEchipa Clubului Sportiv CS Ocna Mureș a reușit o performanță notabilă, devenind vicecampioană național la volei de plajă în categoria speranțelor. Cuplul format din Paul Hoca și Doru Victoratos au avut parte de un turneu foarte bun, cedând doar în finala contra echipei Dinamo București, scor 1-2 (14-16, 15-11, 12-15) intrând astfel în posesia medaliei de argint.

Paul Hoca și Doru Victoratos, antrenați de Lucian Victoratos au participat la prima ediție a Campionatul Național de Volei pe Plajă, dedicat juniorilor cluburilor din România. Echipa din Ocna Mureș a avut un parcurs aproape perfect, pierzând doar jocul din finală contra echipei Dinamo București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida a fost extrem de echilibrată, Dinamo a câștigat primul set cu 16-14, însă Ocna Mureș a revenit și a luat setul secund, scor 15-11. Formația din capitală a avut nervii mai tari și s-a impus în ultimul set cu 15-12, devenind astfel campioană națională.

„Este o performanță meritorie, care face cinste orașului nostru Ocna Mureș. Felicitări jucătorilor noștri – Doru Victoratos, Paul Hoca și antrenorului Lucian Victoratos!”, a declarat Marius Stîncel, președintele CS Ocna Mureș.

Întrecerea de volei pe plajă a avut loc în capitală, iar Paul Hoca și Doru Victoratos sunt doi dintre cei mai buni voleibaliști din clubul CS Ocna Mureș, ultimul fiind convocat în primăvară la acțiunile lotului național.

sursa foto: doarvolei.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.