Metalurgistul Cugir are o serie fabuloasă, de 11 meciuri consecutive fără înfrângere, din care 9 victorii și două egaluri, iar trupa lui Călin Moldovan se situează pe poziția a 2-a în clasamentul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, cu 42 de puncte, la egalitate cu AFC Fotbal Comuna Recea și FC Zălau, însă cu un meci mai puțin disputat pentru fotbaliștii din Alba. În Vinerea Mare, pe Cugir Arena poposește o echipă puternică, Sănătatea Cluj, formație care a adunat 22 de puncte în deplasare, pierzând un singur meci, și care speră la un rezultat bun pentru a rămâne în plasa plutonului fruntaș, ceea ce rezultă că întâlnirea de mâine va fi un veritabil test pentru Itu și compania.

Metalurgistul Cugir vine după un meci extrem de dificil, la Recea, unde a reușit să câștige un punct pe final de partidă. Metalurgistul avea 6 victorii consecutive, însă și cu acest rezultat rămâne pe plu, având o serie fantastică de 11 meciuri în care nu știe ce înseamnă înfrângerea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Vom avea parte de un meci dificil, cu o echipă care a pierdut un singur duel în deplasare! Sănătatea este una dintre echipele bune ale seriei, jucătorii de acolo au și dovedit acest lucru pe teren, dar noi ne dorim să câștigăm, suntem pregătiți pentru acest lucru! Vrem să facem un cadou de sărbători celor care sunt alături de noi, să ne facem un cadou nouă, iar pentru asta, suntem concentrati, pregătiți 100% să contiunăm seria rezultatelor bune! Ne dorim să rămânem pe locul al 2-lea, să ne consolidăm poziția în clasament!”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistului Cugir.

Un motiv pentru care seria rezultatelor bune persistă la Cugir îl reprezintă integritatea lotului, Călin Moldovan neavând probleme de lot nici pentru partida cu Sănătatea Cluj.

”Virușii verzi” de la Sănătatea Cluj sunt o cunoștință veche de-a cugirenilor, disuptându-se multe dueluri oficiale și amicale între cele două formații. Clujenii traversează o perioadă bună, vin după un succes pe teren propriu cu CS Iernut, iar în clasament se află pe poziția a 5-a, cu 39 de puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.