lin-mg7Ne îndreptăm cu pași repezi spre sărbătorile de iarnă și implicit spre prima pauza sezonală. Până atunci însă, competițiile municipale la minifotbal sunt în plină desfășurare. Și în weekend-ul recent încheiat s-a jucat o nouă etapă, una extrem de spectaculoasă.  După cum bine am fost obișnuiți și de data aceasta s-au înscris foarte multe goluri, care mai de care mai frumoase. 


fair-playÎn campionatul Fair Play, afiliat la Federația de Minifotbal din România, la Liga I, M.G. se află pe primul loc după patru jocuri disputate. În etapa care urmează, aceștia îi vor întâlni pe RMC 24 și practic din acest meci se va naște un real derby pentru prima poziție, tinând cont de faptul ca RMC 24 ocupă locul al doilea în clasament. Meciul se va disputa duminică 13.11.2016 începând cu orele 20.
Pe ultimul loc al podiumului Ligii I au urcat La Boltă grație victoriei cu 5 la 2 în fața experimentatei echipe Lin & Ema. FC Călae au ajuns la cota șase după victoria concludentă în fața echipei Old School Band, scor 8-5. Ultimele două clasate, Arena și Old School Band, n-au reușit să adune nici un punct. Cu un singur punct câștigat, #Hopa, ocupă poziția antepenultima.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Liga a II-a, etapa a cincea a consemnat următoarele rezultate: Farel – STH 4-9, Chelsea – Absport.ro 11-3, Arnsberg – Spartanii 5-3 și Brigada – Banca Transilvania 6-1. În clasament pe primul loc se situează Brigada cu 13 puncte din cinci jocuri, iar pe locurile doi și trei se află Arnsberg și Asociația Efitimie Croitoru cu câte 12 puncte după patru jocuri disputate.

În Liga a III-a, FC Flamura sunt de neoprit,ei au câștigat toate cele cinci partide de până acum. Iată rezultatele înregistrate: FC Flamura – FC Drîmbar 3-1, Titanii – Victoria Cetate 9-4, Nemo Expres – Steaua 8-4, Amicii – P.N.G. 0-10. În clasament conduc cei de la FC Flamura cu 15 puncte, urmați de  P.N.G. și Nemo Expres cu câte 12 puncte.


stema-winners La baza Winners, în celălalt campionat municipal afiliat, s-a desfășurat în paralel, atât etapa de cupa, cât și de campionat. La Cupa Firmelor și Instituțiilor, Albalact și-a asigurat prima poziție, cu două etape înainte de final, după un 3-3 cu ocupanta locului al treilea, Winners. Locul a doilea este câștigat de către cei de la Star Assembly, în timp ce lupta pentru locul al treilea se dă între Winners și Rekord.

În campionatul regulat, runda a noua a adus și prima surpriză. Beer Hunters a întâmpinat prima problemă de până acum în jocul cu Pâclișa City, scor 6-6. Edromec și Joga Bonito au stat la pândă și au mai recuperat din ecart. Joga a câștigat în fața celor de la Sara Gold cu 5-0, iar Edromec nu au jucat încă. CTC Alba au pierdut și ei întâlnirea cu Sportul Țelna cu 1-5.
Etapa a zecea aduce primul mare derby. Liderul la zi întâlnește pe Joga Bonito, un meci care se va disputa sâmbătă 12.11.2016 de la orele 19. Celelalte partide care se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână sunt: STH-Baumit – Sportul Țelna, Edromec – Sara Gold, Pâclișa City – Real Alba și Albalact cu CTC Alba.
În clasament conduc cei de la Beer Hunters cu 25 de puncte, urmați de Edromec cu 19 puncte și un joc în minus. Pe ultima treaptă a podiumului se situează Joga Bonito cu 18 puncte.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.