CSU - Sepsi-131Problemele privind banca tehnică de la CSU Alba Iulia s-au rezolvat! Miroslav Popov a acceptat oferta pe bani mai puțini din partea clubului universitar și a semnat un contract pe două sezoane, dorind să își continue misiunea în Cetatea Marii Uniri. Acesta va avea un proiect de doi ani de zile, în care se va baza în mare parte pe jucătoare tinere, atât românce, cât și din afara granițelor țării. Obiectivul formației de baschet feminin din Alba Iulia pentru sezonul următor este clasarea pe o poziție în primele 8 ale întrecereii interne, respectiv intrarea în play-off. 

Miroslav Popov va începe al 4-lea sezon pe banca formației CSU Alba Iulia, acesta acceptând condițiile financiare impuse de clubul albaiulian după reducerea drastică a bugetului. Antrenorul sârb a dat dovadă de respect și de caracter, dorindu-și continuitate în carieră, urmând să lucreze într-un proiect cu foarte multe jucătoare tinere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Miro a acceptat să continue la CSU Alba Iulia chiar dacă bugetul este unul redus și a fost nevoit să renunțe la o parte din pretențiile sale finanicare. El a dorit continuitate, și vom facem un proiect pe doi ani. Sperăm se ne clasăm pe una din primele 8 poziții ale ligii naționale, să jucăm în play-off. Popov a dat dovadă de mare caracter și îi mulțumim”, a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Proiect cu jucătoare tinere!

Miroslav Popov a demonstrat în repetate rânduri că are ochi pentru jucătoarele bune, iar proiectul pe care urmează să îl deruleze la CSU Alba Iulia îi va solicita iscusința, acesta urmând să caute tinere talente dornice de afirmare.

„Proiectul se bazează pe jucătoare tinere pe care să le putem să le folosim timp de doi ani de zile, indiferent că sunt românce sau străine. Vor fi și jucătoare din afară, și din România, vom face transferuri și ne vom putea baza și pe baschetbaliste din Alba Iulia. Urmează ca Miro să trimită o listă cu jucătoarele pe care el le are în vedere, să vedem pretențiile fincniare ale acestora și să ne decidem dacă putem acoperi ccontractele”, a mai precizatt Bogdan Duma.

Miroslav Popov este extrem de iubit la Alba Iulia, acesta câștigând două medalii în întrecerea internă, una de bronz și una de argint, aducând în Cetatea Marii Uniri și trofeul CEWL.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.