CSU - Sepsi-131CSU Alba Iulia a încheiat excepțional sezonul 2015-2016, însă viitorul nu sună la fel de bine pentru echipa universitară. Gruparea prezidată de Bogdan Duma pare să se afle în fața unui sezon în care pretențiile vor mult sub cele din ultimii ani.

În aceste momente CSU Alba Iulia trebuie să renegocieze cu Miroslav Popov, tehnicianul sârb fiind prima opțiune pe lista albaiulienilor, acesta având sarcina de a se ocupa și de achiziționarea jucătoarelor, misiune ce nu va fi deloc ușoară ținând cont că bugetul echipei va fi 40.000 de euro pentru cele patru luni de competiție din 2016.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un calcul simplu ne arată că oficialii CSU Alba Iulia vor avea doar 10.000 de euro pe lună, fonduri cu care trebuie să asigure bunul mers al clubului, aici incluzând salarii, dar și alte cheltuieli organizatorice.

Informația a fost confirmată de președintele Bogdan Duma, acesta susținând că va exista o nouă rundă de negocieri după ce Miroslav Popov se va întoarce de la lotul național al țării noastre.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.