IMG_3873Mureșul Vințu de Jos este formația care închide balul reluării pregătirilor de vară ale formațiilor din Liga a 3-a, campioana ultimului sezon din Liga a 4-a urmând să își înceapă astăzi, antrenamentele. Dan Mănăilă nu va conduce prima ședință de pregătire, acesta având un acord cu oficialii vințeni, însă fără să fi semnat încă un contract. De altfel, a fost numită o nouă conducere a echipei, organizată astfel: Gheorghe Medrea – președinte, Liviu Coacăză – director executiv, Iulian Nichimiș – director sportiv și Mircea Breaz – delegat.

Chiar dacă nu au contracte parafate cu Mureșul Vințu de Jos, aproape toți fotbaliștii care au contribuit la promovarea echipei din Liga a 3-a vor participa la reunirea lotului. Sunt câteva excepții prilejuite de vacanță – Preda, Iclănzan, D. Ianc și Răzvan Dulap, care nu mai dorește să continue în Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Într-adevăr astăzi, are loc reunirea lotului. Eu nu voi fi prezent la primul antrenament pentru că nu am primit ultimul telefon din partea oficialilor, dar este foarte bină că s-au organizat și au reușit ă numească o nouă conducere. Este cel mai important lucru că s-au organizat și fiecare își știe structura și poziția în club. S-a început mai greu, se caută soluții rapide de cazare de masă pentru fotbaliști. Toți băieții au rămas alături de echipă, eu sunt alături de ei, dar încă nu m-a sunat nimeni de la Vinț pentru răspunsul final! Așteptăm să se demareze proiectul”, a declarat Dan Mănăilă, antrenorul echipei Mureșul Vințu de Jos, reconfirmat în funție de săptămâna trecuta.

Gheorghe Medrea – noul președinte al clubului!

Fost fotbalist și antrenor la Mureșul Vințu de Jos, formație pe care a promovat-o din Liga a 5-a în Liga a 4-a, Gheorghe Medrea a fost numit președinte la echipa din localitatea sa natală. În conducere se vor mai afla Liviu Coacăză – director executiv, Iulian Nichimiș – director sportiv și Mircea Breaz – delegat.

Vințu de Jos a bifat o mutare bună prin aducerea lui Iulian Nichimiș lângă echipă, acesta fiind un profesionist desăvârșit, care cunoaște foarte bine regulamentele sportive și poate să asigure o liniște pe linia sportivă clubului din județul Alba.

Prima acțiune a noilor conducători de la mureșul Vințu de Jos va avea loc astăzi, de la ora 18.00, la terenul din localitate, unde vor participa la reunirea echipei.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.