Veste excelentă pentru sportul din Ocna Mureș. Antrenorul Stelian Grozav, din Ocna Mureș, un nume important din sportul la fileu din România, a fost numit selecționer al Naționalei masculine de Speranțe. Este o recunoaștere a meritelor sportive, dar și a muncii din ultima vreme, Stelian Grozav fiind antrenorul echipelor feminine din cadrul secției de volei a Clubului Sportiv Ocna Mureș.

Voleiul din Ocna Mureș este în plină dezvoltare, iar printre principalii piloni ai acestui sort este și Stelia Grozav, fost campion al României în două rânduri cu U Ardaf Cluj. Acesta a avut o carieră bogată, cu peste 70 de meciuri în echipa națională și multiple trofee cucerite.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De o bună perioadă de timp, Stelian Grozav coordonează loturile feminine din cadrul Clubului Sportiv Ocna Mureș, iar munca sa, precum și experiența l-au adus în postura de selecționer al Naționalei Masculine de Speranțe, în viitoarea campanie de calificare la campionatul european. Iată comunicatul emis de Marius Stîncel, director executiv al CS Ocna Mureș.

„Dupe ce Domnul Profesor Augustin Dragut si Adrian Radu – Bagheera, au fost antrenori ai echipelor Nationale de Volei Juniori, un alt antrenor ocnamuresan, le calca pe urme: in aceasta saptamana Federatia Romana de Volei, l-a desemnat pe STELIAN GROZAV (impreuna cu Vincentiu Dumitrescu), antrenor la Nationala Masculina de Sperante, pentru Campania de calificare la Turneul Final al Campionatului European si incepand cu 16 martie se va deplasa la Izvorani pentru aceasta actiune. Naționala de volei masculin under 17 a României și-a aflat adversarele din grupa de calificare – echipa României va juca în grupa A, alături de Estonia, Islanda și Bulgaria, cea care va și găzdui, în perioada 13-16 aprilie, meciurile acestui turneu. Campionatul European va avea loc în perioada 3-11 iulie, în orașul Konya, din Turcia. La turneul final se califică echipele clasate pe primul loc în grupele preliminare, precum și formația cea mai bună de pe locurile secunde. Stelian Grozav, a inceput sa joace volei la echipa Liceului de Chimie din Ocna Mures si este fost jucator al echipei nationale de volei in anii ’90, avand in palmares, 74 de meciuri in echipa nationala, 2 titluri de Campion National cu U Ardaf Cluj si Explorari Baia Mare si Castigator de 3 ori al Cupei Romaniei, o cariera de 18 ani ca jucator profesionist, perioada in care a jucat la cel mai inalt nivel, pentru cluburi de prima liga din tara si strainatate: 1989 – 1993 Explorari Baia Mare; 1993- 1994 – SV Lohhof (Germania); 1994-1997 ARDAF Cluj Napoca; 1997-1998 Kaposvar (Ungaria);1998 -1999 Petrolul Ploiesti; 1999-2001 Mazieres; 2001-2002 Chaumont 2002 -2005; Becsancon; 2005 – 2007 Vesoul (Franta). In acest moment, Stelian Grozav, este antrenorul echipelor feminine de volei ale clubului nostru. Multa bafta Stelica! Si poate dupa Florian Bartha, un alt ocnamuresan, va fi prezent cu echipa nationala de volei, la un turneu final al campionatului european!”

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.