IMG_0698După ce Voința „Savini Due” Sebeș a dispărut de pe harta handbalistică a țării noastre, câțiva tineri s-au gândit să reînvie handbalul masculin. ACS Muhlbach Sebes este formația care va reprezenta Sebeșul în Liga a II-a (Divizia A) de handbal masculin. 

Pentru a pregăti debutul de sezon elevii lui Octavian Achimescu vor efectua antrenamentele în sala „Florin Fleșeriu” și nu ar fi exclus ca partidele să se desfășoare fie înaintea formației HC Alba-Sebeș, fie după meciurile prim-divizionarei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trebuie menționat faptul că pe lângă handbal, ACS Muhlbach, mai are secție de ciclism și automobilism și nu ar fi exclus să se dezvolte în perioada imediat următoare.

Adrian Țone, unul dintre promotorii acestei echipe ne-a dezvăluit modul în care au început lucrurile pentru ACS Muhlbach.  „Împreună cu Cristian Opincariu, (proprietarul unui service auto) ne-am hotărât să facem această echipă și să ducem mai departe tradiția handbalului masculin în oraș”, a declarat Adrian Țone, președintele secției de handbal.

Sezonul viitor va fi abordat cu următorul lot de jucători: Liviu Achiroaie, Liviu Moga (portar), Cristian Opincariu, Adrian Țone, Iulian Grozav, Adrian Cunțan, Claudiu Oprița, Lucian Nimu, Silviu Morariu, Octavian Achimescu, Iancu Mărginean, Mihai Macarie, Alexandru Chiriță, George Bogdan, Florin Baciu, Claudiu Fărcaș. Sportivilor menționați mai sus, nu ar fi exclus să li se adauge încă 2-3 achiziții de la LPS Alba Iulia.

Investiție privată

Gruparea din Sebeș se bazeaza 100% pe fonduri oferite de către investitorii privați, iar principala țintă a oficialilor de la ACS Muhlbach este aceea de a-și onora toate promisiunile pe care le au față de jucători și  de a crea condiții propice pentru a face performanță.

Totodată oficialii clublui ACS Muhlbach așteaptă pe oricine alături de ei pentru a le susține proiectul.

sursa foto: alba24.ro

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.