img_0144CSO Cugir a participat recent la turneul de sală de la Cluj Napoca. Elevele pregătite de Petru Micu și Ioan Bașca s-au prezentat onorabil, acumulând o victorie și două înfrângeri. 

La competiție au participat patru echipe de junioare III din trei județe : Cluj , Alba și Hunedoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Elevele antrenate de cuplul de antrenori Petru Micu și Ioan Bașca au bifat o victorie ( CSO Cugir – CSS Hunedoara 27–20) și două înfrângeri ( LPS Sebeș – CSO Cugir 34–29 și CSS “Viitorul” Cluj Napoca – CSO Cugir 27 – 24).

Pentru efortul lor ,handbalistele care au participat în cadrul acestui turneu au fost recompensate cu invitații la meciurile de handbal din cadrul “Trofeului Carpați”.

Handbalistele de la poalele Drăganei au participat la cele două meciuri din ziua de sâmbătă : Ungaria – Olanda și România A – România B.

Lotul junioare III CSO Cugir a fost compus din următoarele jucătoare : ( antrenor Petru Micu și Ioan Bașca ) : Ana Romaniuc, Luiza Tomoșoiu, Cătălina Ursa, Daria Cibianu, Sorina Costea, Timeea Cerchizan, Miclea Fleșeriu, Denisa Dînșoreanu, Karina Roman, Ioana Heroiu, Adina Sera și Mihaela Martinescu.

Articol scris de: Sorin Giurcă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.