lps-alba-iulia32Două victorii și două înfrângeri este bilanțul echipei de juniori 3 din cadrul secției de handbal masculin a LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, la turneul de sală de la Topoloveni. Formația pregătită de către antrenorul Gabriela Năsăudean a câștigat cu CSȘ Drobeta Turnu Severin, scor 21-20, și contra celor de la CSȘ Sibiu, scor 26-21, cedând contra formației HCM Craiova, scor 18-26, contra gazdelor de la CS Top Topoloveni, scor 43-15.

Competiție dificilă pentru LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia la turneul de sală de la Topoloveni. În primul duel handbaliștii pregătiți de către Gabriela Năsăudean au bifat un meci de infarct cotnra formației din Drobeta Turnu Severin, fiind conduși la un moment dat cu 9 goluri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Băieții s-au mobilizat exemplar după ce au fost mustrați serios de antrenor și au revenit spectaculos pe tabelă, fiind ajutați și de portarul Sergiu Birescu, ce a intervenit spectaculos la mai multe atacuri ale echipei adverse. În final, trupa din Alba Iulia s-a impus cu 21-20 (5-11 la pauză), prin golul marcat în ultimele momente de Răzvan Davidaș.

În cel de-al doilea mecii, handbaliștii din Cetatea Marii Uniri nu au mai reușit să se mobilizeze și au cedat în fața formației HCM Craiova, scor 18-26 (8-10).

Sportivii din Alba au suferit cea mai drastică înfrângere contra gazdelor de la CS Top Topoloveni, formație care are peste 200 de meciuri jucate împreună cu aceeași generație, scor 43-15.

În ultimul meci de la turneul de sală, LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a impus cu 26-21 contra echipei CSȘ Sibiu, îndeplinindu-și obiectivul propus înainte de începerea competiției.

„Obiectivul turneului a fost îndeplinit, dar puteam să ne autodepășim, iar pentru asta am un mare regret. Dacă eram în zi de grație și ne concentram la maximum, nu pierdeam cu HCM Craiova. Totuși, este bine că băieții au realizat acest lucru și au promis că își vor lua revanșa în meciurile următoare”, a declarat Gabriela Năsăudean, antrenorul echipei din Alba Iulia.

În luna decembrie va avea loc al 2-lea turneu de sală în care va evolua LPS ”Mihai Viteazul” Alba Iulia.

Lotul LPS ”Mihai Viteazul”: Tudor Drăgoi, Răzvan Davidaș, Matias Breaz, Valentin Lazăr, Bogdan Boroș, Iulian Oros, Robert Budian, Cosmin Dumitriu, Denis Arion, Adrian Crucița, Sergiu Birescu, Mihai Mărginean, Alex Florea. Antrenor Gabriela Năsăudean.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.