După ce v-am anunțat aseară că Șurianu Sebeș va întâlni la barajul Ligii a 3-a, campioana fotbalului județean din Caraș-Severin, această informație a devenit oficială, după ce FRF a dat publicității seria meciurilor de promovare! Astfel, campioana Șurianu Sebeș mai are de așteptat până sâmbătă să își afle noul adversar, care se va alege între Voința Lupac, liderul din Caraș-Severin și Viitorul Caransebeș, formație care are cu două puncte mai puțin, dar și un meci în minus!

Șurianu Sebeș – Voința Lupac/Viitorul Caransebeș este dubla manșă de baraj pentru reprezentanta județului Alba la promovarea în Liga a 3-a! Sebeșul vrea să ducă trena județului mai departe, să fie a 6-a echipă promovată în Liga a 3-a, după Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adversarele formației din Arini par de temut la simpla privire a clasamentului, liderul Voința Lupac având 20 de victorii, două egaluri și o înfrângere, precum și un golaveraj de 120-9.

De partea cealaltă, Viitorul Caransebeș are 20 de victorii și două înfrângeri, și un golaveraj de 102-21, dar și un meci mai puțin disputat!

Iată configurația finală:

Cluj-Maramureș

Teleorman-Mehedinţi

Tulcea-Constanţa

Prahova-Dâmboviţa

Bihor-Arad

Argeş-Sibiu

Bucureşti-Ilfov

Braşov-Mureş

Ialomiţa-Buzău

Călăraşi-Giurgiu

Harghita-Covasna

Dolj-Gorj

Olt-Vâlcea

Sălaj-Satu Mare

Bistriţa-Năsăud – Suceava

Bacău-Botoşani

Brăila-Vaslui

Galaţi-Iaşi

Neamţ-Vrancea

Caraş-Severin – Alba

Timiş-Hunedoara

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.