Ce părere ai despre pariuri în general? Cum au fost primele tale experiențe cu pariurile sportive? Ți se pare că ai înțeles, de fapt, cu ce se mănâncă acest fenomen? Îți prezentăm un punct de vedere diferit vizavi de această lume.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă ești priceput la sport nu înseamnă că vei avea succes și la pariuri. Se întâmplă des ca pasionații de sport, acei fani înfocați care mănâncă sport pe pâine sau chiar jurnaliștii de sport, să privească pariurile ca pe o posibilitate de a genera venit în mod rapid și fără prea mare efort.

Într-adevăr, atunci când nu pariezi, ai impresia că te pricepi foarte bine în a prezice rezultatele partidelor, însă acest lucru se datorează în special faptului că reții numai ceea ce ți-a generat o oarecare emoție.

Pe de altă parte însă, atunci când pariezi, începi să vezi lucrurile invers, și anume să ai impresia că foarte multe meciuri sunt trucate, că pierzi din cauza arbitrilor și tot felul de alte motive. Practic, felul în care privește sportul preferat se va schimba definitiv. Nu vei mai putea urmări o partidă fără să-ți vină idei vizavi de pronosticuri pe care le poți juca live și vei fi curios să afli ce cotă are nuștiuce pariu.

Sporturile au devenit din ce în ce mai imprevizibile în zilele noastre, în ciuda faptului că astăzi, evenimentele sportive se bucură de o foarte mare atenție din partea presei și că pasionații au numeroase posibilități de a viziona în direct partide și emisiuni de specialitate. În egală măsură, putem spune că deși acum avem acces la zeci sau chiar sute de site-uri despre pariuri sportive, numărul câștigătorilor nu pare să fi crescut.

Un alt aspect interesant este că deși pot identifica cu ușurință favoritul unei dispute, pariorii evită să mizeze pe victoria acestuia în 80% dintre cazuri. Da, de multe ori evităm să pariem pe Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Juventus, PSG sau Manchester City, atunci când cota pentru victoria favoriților este insignifiantă. Acest lucru nu se întâmplă foarte des în cazul începătorilor, ci vine pe parcurs, odată cu experiența.

Să pariezi pe favoriți nu este un lucru rău în sine, chiar dacă 97% dintre pariori pierd mizând pe favoriți. Adevărata problemă este că, de cele mai multe ori, cotele favoriților sunt mai mici decât ar trebui să fie, fiind astfel lipsite de orice valoare pe termen lung.

Putem face o paralelă cu aruncarea unei monede pentru a înțelege mai bine conceptul de valoare al unei cote. Dacă avem o monedă cu două fețe egale, fiecare posibil rezultat al unei aruncări are 50% șanse de reușită.

Transformând probabilitățile de 50% în cote zecimale, ar trebui să avem cotă de 2.00 pentru fiecare rezultat, însă știm bine fiecare agenție de pariuri practică o marjă de câștig, așadar cel mai probabil pentru un astfel de pariu vom găsi de cote de aproximativ 1.90. Știind acest lucru, dacă tu ai vedea că un operator îți oferă pentru una dintre fețe o cotă de 1.60, nu te-ar mai tenta să pariezi pe acel pronostic, chiar dacă să zicem că fața respectivă ar avea cu 1% mai multe șanse de reușită pentru că moneda are un anumit defect de fabricație. Cota de 1.60 este lipsită de valoarea. Ei bine, așa se întâmplă și în fotbal, tenis, baschet, handbal, curse și așa mai departe.

O altă variantă de a-ți mări șansele la pariuri sportive, pe lângă alegerea cotelor valoroase, este să revendici și să profiți de ofertele promoționale ale agențiilor de pariuri sportive online. Există multe alte avantaje pe care ți le oferă operatorii, pe lângă acel bonus de bun venit, cum ar fi bonusurile pentru bilete multiple, rambursări pentru bilete pierdute din anumite motive, pariuri gratuite și așa mai departe.

Ai vreun secret despre lumea pariurilor sportive pe care vrei să-l împărtășești cu noi? Te invităm să ne lași un comentariu sau să ne scrii pe adresa redacției!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.