paula chirilaPlecată de la HC Alba Sebeș înainte cu un sezon de promovarea în Liga Națională, Paula Chirilă este pe cale să revină în România. Interul originar din Sebeș se pregătește cu nou-promovata HM Buzău, însă nu este decisă dacă să accepte oferta oficialilor buzoieni sau să plece din nou la formația sa din ultimele două sezoane – KA Akureyri (Islanda). 

Paula Chirilă ar agrea o mutare la HM Buzău tocmai pentru a fi mai aproape de casă, de țară, de cei dragi, după două sezoane petrecute în Islanda în prima ligă. Marea sa dorință nu se poate realiza, cel puțin pentru moment!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am zis c ădacă ar fi să mă întorc în România, aș juca doar pentru echipa mea de suflet – HC Alba Sebeș. Acum mă antrenez cu HM Buzău, am primit și o ofertă, însă nu știu ce voi face! Pe o parte aș trage spre casă, pe de altă parte m-am simțit excelent în Islanda”, a declarat Paula Chirilă.

Cum situația de la HC Alba Sebeș este una incertă, Paula trebuie să aleagă în următoarea perioadă dacă va face pasul în liga națională sau va pleca din nou la KA Akureyri. Interul stânga precizat că a ales să se pregătească alături de HM Buzău deoarece echipa nu are program cu cantonament, s-au reunit târziu și cunoaște și câteva persoane de la echipă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.