volei-alba-blaj-csm-bucuresti48S-a aflat și ultima echipă calificată în grupa Blajului din Liga Campionilor, Dinamo Krasnodar venind din calificări. Alături de campioana României și ultima echipă calificată mai fac parte din grupă: Dinamo Moscova și Volero Zurich. Volei Alba Blaj își va începe aventura europeană din actualul seon, pe 14 decembrie, cu un meci în deplasare la Dinamo Moscova, singurul duel european din 2016 pentru Zakoc și compania.

Volei Alba Blaj conduce întrecerea internă, având 9 victorii din tot atâtea partide și se pregătește pentru un nou sezon european. Formația din ”Mica Romă” va avea parte de o grupă de foc, cu două echipe din Rusia – Dinamo Moscova (campioană) și Dinamo Krasnodar, precum și campioana Elveției, Volero Zurich.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Grupa s-a actualizat doar în cursul acestei săptămâni, după ce Dinamo Kransodar s-a calificat în urma tururilor preliminare.

Iată programul campioanei României:

  • 14 decembrie: Dinamo Moscova (deplasare)
  • 11 ianuarie: Dinamo Krasnodar (acasă)
  • 25 ianuarie: Volero Zurich (acasă)
  • 9 februarie: Volero Zurich (deplasare)
  • 22 februarie: Dinamo Kransodar (deplasare)
  • 28 februarie: Dinamo Moscova (acasă)

Și în acest sezon european, ”casa” echipei Volei Alba Blaj va fi sala polivalentă din Sibiu, județul Alba neavând o astfel de construcție care să asigure meciuri internaționale.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.