Volei Alba Blaj a bifat o nouă bornă istorică, trupa din ”Mica Romă” câștigând duminică, în premieră, Cupa României, după ce a trecut cu 3-0 (25-14, 25-17, 25-19) de Știința Bacău. Ultimul act s-a disputat la Piatra Neamț, iar Volei Alba Blaj și-a trecut în cont eventul, această prformanță urmând să fie sărbătorită marți, în Parcul Avram Iancu din Blaj, la ”Seara Campioanelor”.

Blajul a scris o nouă filă în cartea de istorie a voleiului feminin românesc, câștigând în premieră Cupa României, și totodată, realizând eventul în actualul sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Știința Bacău nu a reușit să facă față campioanei, care a câștigat lejer toate cele 3 seturile disputate în sala sporturilor din Piatra Neamț.

Volei Alba Blaj s-a impus la 14, 17 și 19, ultimul set fiind puțin mai echilibrat, însă tranșat în cele din urmă în favoarea campioanei!

Această performanță, precum și bucuria titlului, se va revărsa asupra întregului Blaj, marți, de la ora 20.00, la ”Seara Campioanelor”, eveniment dedicat echipei de volei, găzduit de Parcu Avram Iancu din urbea blăjeană!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.