industria-galda-de-jos-pandurii-targu-jiu-ii43În principal, vinerea Liga a 3-a purcede cu o nouă rundă, iar astăzi sunt programate câteva meciuri din cea de-a opta.  La Sebiș, într-o zi mohorâtă de toamnă târzie, se dispută cel mai interesant meci al etapei, un adevărat derby pentru șefia seriei a 4-a. Protagoniste sunt primele două echipe clasate pe locurile fruntașe și despărțite doar de trei puncte în clasament, în speță Național Sebiș locul al doilea și Industria Galda de Jos locul întâi. Gazdele vin după o serie de două eșecuri consecutive în campionat, în timp ce oaspeții trec prin cea mai bună formă sportivă și sunt fără înfrângere în deplasare. Meciul este condus de o brigadă avându-l la centru pe Dorian Barzuca din Lugoj, ajutat la cele două tușe de Radu Pascu și Rareș Lakatoș ambii din Oradea. Observatorii întâlnirii sunt Vasile Balaj din Drobeta Turnu Severin și Teodor Biriș din Hunedoara. 


 • Derby-ul pentru locul unu. La pauză gazdele conduceau cu 1-0. Ploaie de goluri în a doua repriză. Național Sebiș – Industria Galda de Jos 3-2. 

  Meciul s-a jucat pe o ploaie măruntă și a stat mai mereu sub semnul echilibrului, cel puțin în prima parte, cu îndelungate momente de tatonare și cu puține faze de poartă, manieră firească, specifică unui derby. Totuși pică și primul gol al întâlnirii, după un corner, Avramescu înscriind cu un șut la colțul lung. Astfel, Național Sebiș a condus la limită pe Industria Galda de Jos.
  După pauză jocul a devenit unul foarte animat. Ocaziile s-au înmulțit și astfel au apărut și golurile. Galda a înscris imediat după pauză, prin Cernea, în minutul 55, care a reluat din interiorul careului. Același jucător îi aduce pe găldeni în avantaj un minut mai târziu, când a scăpat singur cu  portarul gazdelor. Egalarea s-a produs în minutul 75, când Siminic trimite din marginea careului un voleu la vinclu. S-a făcut 3-2 pentru gazde, în minutul 82, după ce Ion finalizează o centrare perfectă a lui Rosenblum.


  Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

  Iată echipele de start:

   

  national_sebis_logoNațional Sebiș

  1
  Fișteag
  3
  Rosenblum
  5
  Stupu
  6
  Basic
  2
  Siminic
  8
  Suciu
  10
  Avramescu
  21
  Fuchs
  11
  Iuga
  9
  Susan
  7
  Săulescu

  Rezerve: 12. Tomșa, 19. Ion, 23. Ciocan, 27. Clej, 31. 17. Roman, 14. Mihuța, 16. Samoilă
  Antrenor: Cojocaru Călin

   fc-industria-galda  Industria Galda de Jos

89
Ștef
98
Boancă
15
Haiduc (C)
6
Cioplântă
97
Olar
10
Bodea
17
Goronea
7
Lupșan
23
Frențiu
11
Cernea
30
Mureșan

 Rezerve:44. Iancău, 16. Fulea, 88. Vonya, 27. Man, 77. Costea, 14. Boloș, 9. Baghiu
  Antrenor: Paul Ciucă

În clasament Industria Galda de Jos se află pe prima poziție cu un golaveraj mai bun și va întâlni etapa viitoare pe teren propriu pe ighienii de la Performanța, în timp ce Sebișul ocupă poziția secundă la egalitate de puncte cu primul loc și va juca în deplasare la Poli Timișoara II.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.