Alegerile din vara lui 2016 nu au adus nimic pozitiv pentru sportul din comuna Vințu de Jos! Noul edil, Iosif Josan a promis imediat după alegeri  că va sprijini sportul local, asta deși voci din comună susțin că toată campania electorală Iosif Josan a pledat pentru nefinanțarea fotbalului. 

Povestea a început imediat după jocul de baraj când Curtea de Conturi a avut un control la Primăria din localitate și a sesizat câteva nereguli privind finanțarea AS Mureșul Vințu de Jos și a imputat o sumă importantă de bani. De aici a început problema, asta pentru că deși au contestat decizia curții de conturi (ceea ce înseamnă că decizia este suspendată până la sentința definitivă și irevocabilă), cei din administrația din Vințu de Jos s-au lovit de aceași barieră pusă de noua conducere a comunei Vințu de Jos, mai exact „lipsa cadrului legal”

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

 

Cea ce înseamnă că echipa de fotbal AS Mureșul Vințu de Jos ar fi putut fi finanțată în vară dacă se dorea cu adevărat, însă cu siguranță nu și-au dat interesul cei în cauză, iar sportul din Vințu de Jos a fost lăsat să moară, asta după ce s-au investit peste 5 miliarde de lei vechi în jumătate de sezon competițional.

Tenisul de masă abandonat și el

Unul dintre puținele evenimente sportive rămase pe aria localității Vințu de Jos, turneul de tenis „Cupa de VINț” și „Cupa Mureșul” au fost și ele de asemenea abandonate de Primăria Vințu de Jos, angajații din primărie având mereu aceași replică: „Nu avem cadru legal”, asta deși autoritățile primise mai multe variante de finanțare din partea organizatorilor.

Totuși primarul vințenilor a găsit „cadrul legal” pentru a susține PSD-ul în campania electorală, asta deși alegătorii i-au acordat girul pentru 4 ani ca reprezentant al partidului verde

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. bai fratilor si cititori ai saitului absport acest om este o mare pierdere in comuna vintu de jos.toata conducerea si toti consilieri din primaria vintu de jos sunt doar pe interes.Au intrat toti in politica si nu au habaf cu,ce se mananca sau ce trebuie sa faca.Domnul primar Josan sa laudat la toti ca el face si el este seful dar nu a fost asa, si-a batut joc de toti care au fost la echipa Muresul Vintu de Jos.Rusine tuturor conducatorilor din primaria Vintu de Jos.La piscarie cu el

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.