Volei Alba Blaj Campioana Romaniei110După o colaborare fructoasă care a durat 10 ani de zile, Predrag Zucovic s-a despărțit de Darko Zakoc, iar analistul echipei Volei Alba Blaj și fostul antrenor secund al lui Zakoc a semnat un contract cu Medicina Târgu Mureș. Cel alintat ”Zule” și-a dorit foarte mult să facă acest pas, însă Darko Zakoc nu i-a acceptat decizia, iar relația dintre cei doi s-a răcit instant cu toate că au realizat lucruri foarte frumoase împreună timp de 10 ani, aducând două titluri si în ”Mica Romă”. Zucovic va fi antrenorul principal al echipei Medicina Târgu Mureș 3 ani de acum încolo.

Darko Zakoc se putea aștepta la orice, însă nu că își va pierde secundul și statisticianul echipei, după ce a lucrat cu Zucovic timp de 10 ani. Imediat după primul titlu cucerit de Volei Aba Blaj, Zakoc declara la vremea acea că: ”mă înțeleg cu Zule din priviri”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Predrag Zucovic a primit o propunere din partea echipei Medicina Târgu Mureș, unde va activa ca antrenor principal, iar Darko Zakoc s-a simțit trădat de fostul său colaborator, urmând ca în cel mai scurt timp să își găsească un antrenor secund și un statistician.

Sergiu Ștefănescu: ”Nu avem ce să îi reprosăm lui Zule, a fost alegerea sa”

Volei Alba Blaj a pierdut odată cu plecarea lui Zucovic la Târu Mureș un om important din staff-ul tehnic, însă președintele echipei, Sergiu Ștefănescu a precizat că îi respectă decizia lui Zucovic.

 

„Predrag Zucovic era un profesionist, care muncea foarte mult și chiar nu avem ce să îi reproșăm. A fost decizia sa de a pleca la Târgu Mureș, cel mai probabil fiind atras de postul de antrenor principal. Îi urăm succes în noul său proiect”, a declarat Sergiu Ștefănescu.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.