HC Alba Sebes-Magura Cisnadie7Ape tulburi la HC Alba-Sebeș unde procesul iscat între club și Andreea Ivan Antoce pare să atârne ca o piatră de moară pentru clubul sebeșean. Retrogradată după doar un sezon petrecut în elită HC Alba-Sebeș are tot mai puține șanse să înceapă noul sezon.

Puținele fete rămase sub contract cu HC Alba-Sebeș au fost înștiințate de președintele Virgil Costea că sunt libere să-și caute echipă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest moment jucătoare precum Cristina Mitrache, Bianca Bogdan, Lavinia Dobromir-Lupșe și Iulia Andrei pot semna ca jucătoare libere de contract cu orice echipă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Dar POPA si COSTE pot fi transferati fara grila de formare ? La echipa H,C Rasul curcilor .. in schimbul a 1,5 euro fiecare ! E cam mult dar… se transfera !

  2. Cei doi au nenorocit echipa din start cand au facut contracte fara cap , cu jucatoare slabe fara expierenta , dar pe sume mari de zici ca veneau jucatoare de primele patru locuri . Iar Popa este numai pentru el , sper sa nu fi primit mai mult de 40% din contract cu indulgenta in vara -toamna , pana in septembrie. Zgarcit de isi scoate un ochi mai bine decat sa plateasca o cafea !11?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.