Săptămâna Europeană a Sportului este marcată şi la Alba Iulia. 

Miercuri  25 septembrie, începând cu ora 10.00, pe terenul  2 al stadionului “Cetate”, 200 de  preşcolari  de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată”  vor fi antenaţi în jocuri de mişcare şi ateliere sportive, sub atenta supraveghere a educatorilor şi voluntarilor. Terenul de sport se va anima  de vocile, strigătele, aplauzele şi de peste „6.000 de paşi” ai micilor sportivi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Joi 26  septambrie, începând cu ora 17.00, din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, toţi participanţii vor lua startul  la campania de promovare a Săptămânii Europene a Sportului 2019 „pe două roți”. Se vor împărți  diplome şi baloane, iar  copiii vor fi  antrenaţi în activități distractive.

Cartierul general al activităţilor va fi în Şanturile Cetăţii, în zona verde de sub podul de la Poarta a III-a, unde se vor organiza concursuri  sportive pentru copii şi iubitorii de sport și mișcare în aer liber: fotbal,  badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft,  darts, sărituri cu mingea etc.

Participarea este liberă. Înscrierile la activități se fac la fața locului, iar organizatorii vor acorda, diplome şi materiale promoționale.

De asemenea, în unităţile de învăţămant vor avea loc  activităţi de promovare a sportului.

Pentru  judeţul Alba promotorii  campaniei sunt Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” si Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba. Parteneri în desfăşurarea evenimentului sunt Gradiniţa “Dumbrava Minunată”, Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia şi unităţi de învăţământ.

Proiectul este co-finanţat de programul Erasmus + al Uniunii Europene  şi de către Ministerul Tineretului şi Sportului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.