Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures30Cu toate că a apărut pe lista posibililor candidați la vicepreședinția Federației Române de Volei, Sergiu Ștefănescu a ținut să precizeze că nu va onora această propunere și nu știe ce club l-a propus pentru a intra în această cursă. Refuzând propunerea pentru vicepreședinte, președintele Volei Alba Blaj a confirmat că își dorește un loc în Consiliul Director al FRV.

Preocupat cu administrarea municipiului Blaj și a echipei campioane, Sergiu Ștefănescu a declinat propunerea de a candida la funcția de vicepreședinte al Federației Române de Volei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Chiar nu știu cine m-a propus, dar le mulțumesc, însă eu nu am timpul necesar pentru a ocupa această funcție. Sunt secretar de municipiu și pur și simplu nu am timp, însă voi opta pentru un loc în Consilul Director”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președinte Volei Alba Blaj.

Cât despre parcursul echipei, oficialul din ”Mica Romă” a subliniat că este unul foarte bun și speră ca această serie să continue și în următoarea perioadă.

”Am avut rezultate foarte bune cu excepția cupelor europene, în special în derby-uri și sperăm să continuăm pe acest drum. Ne dorim să jucăm cel mai bun volei în următoarea perioadă, în final four-ul cupei și în prima fază a play-off-ului, unde așteptăm să ne calificăm din nou în finala campionatului. Încă nu știm cu cine ne vom lupta în semifinale, Dinamo sau Bacău, dar personal cred că echipa din Moldova este mai periculoasă”, a afirmat oficialul blăjean.

Volei Alba Blaj mai are de disputat două runde în întrecerea internă, ambelle în deplasre la U Cluj și Rapid București, apoi formația din județul Alba va lupta în Final Four-ul Cupei României și în semifinalele Diviziei A1 la Volei Feminin.

Antrenorul echipei, Darko Zakoc a precizat la finele anului trecut că își dorește să realizeze eventul în actualul sezon, Volei Alba Blaj aflându-se în luptă pentru toate trofeele puse în joc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.