Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures30Așa cum a anunțat în urmă cu mai mult timp pentru Absport.ro, Sergiu Ștefănescu a optat pentru un loc în Biroul Executiv al Federației Române de Volei, iar astăzi, la alegerile care au avut loc în capitală, președintele campioanei Volei Alba Blaj a primit încrederea a 64 de cluburi și se va afla printre cei 11 reprezentanți ai Biroului Executiv al FRV. Sergiu Ștefănescu a ținut să precizeze faptul că fără performanțele echipei pe care o prezidează nu ar fi avut nicio șansă la aceste alegeri.

Lucrurile bune făcute la Volei Alba BLaj se văd și la nivel național, iar Sergiu Ștefănescu a fost ales cu peste 60 de voturi în Biroul Executiv al Federației Române de Volei. Oficialul din ”Mica Romă” a precizat că alături de întrega conducere a federației, printre care și președintele rales, Gheorgh Vișan, vor încerca să dea o altă față sportului la fileu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Eu le mulțumesc tuturor celor care m-au votat pentru încredere. Nu se putea să fiu ales fără rezultatele clubului Volei Alba Blaj, și tututor celor care stau în spatele acestui proiect, Consiliul Județean Alba și Primăria municipiului Blaj. Vrem să aducem voleiul printre sporturile principale din România, chiar între primele trei. Vrem să dezvoltăm voleiul din România, să schimbăm sistemul competițional, în luna decembrie să organizăm supercupa României, să lucrăm la copii și juniori să devină un sistem viabil, iar managerii și antrenorii Români să devină competitivi la nivel european. Vom trece la treabă imediat ce vom fi confirmați în funcții”, a precizat Sergiu Ștefănescu.

Volei Alba Blaj, echipa condusă administrativ de Sergiu Ștefănescu, este campioana României en-titre și are șanse foarte mari să acceadă și în acest sezon în marea finală după ce a obținut victorii pe linie în întrecerea internă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.