HC Alba Sebes-Magura Cisnadie91Cu toate că și-a criticat handbalistele pentru lipsa de dăruire, în special la meciurile importante din actualul sezon, Seviștean Popa, directorul sportiv al prim divizionarei HC Alba Sebeș, încă mai crede în salvarea de la retrogradare a echipei sale. Acesta a mai precizat că nu înțelege cum jucătoarele ”rup norii” la antrenamente, însă clachează la meciurile oficiale.

Cu toate că HC Alba Sebeș se află cu un picioar în groapa Diviziei A de handbal feminin, Seviștean Popa rămâne principalul susținător al echipei, și consideră că retrogradarea încă se mai poate evita, însă în diferite circumstanțe. Directorul sportiv al clubului (încă!) așteaptă acea scânteie care să scurtcircuiteze orgoliul hadnbalistelor și să aprindă flacăra în rândul jucătoarelor experimentate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Eu nu le mai înțeleg pe fete. Una pregătim la antrenamente, alta facem pe teren. La fel a fost și cu Cisnădie, când aveau de făcut 3 lucruri. Nu cred că este mult să le ceri jucătoarelor să se țină de 3 sarcini la acest nivel. Nu știu, poate sunt eu naiv, dar eu cred că încă ne putem salva, cel puțin să ajungem la baraj, dar cu o altă atitudine. Păcat de primele jocuri, când am început atât de bine”, a declarat Seviștean Popa.

Întreg interviul transșant al directorului sportiv de la HC Alba Sebeș îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

9 COMENTARII

 1. crezi in salvare ca fi-tu in promovare la fotbal :))) nici o sansa amandoi!
  scuza antrenorului depasit sau p*****-la antrenamente rupem norii :))) ca cineva vine sa va vada
  meciurile conteaza si acolo esti VAARZAA…

 2. Aoooleu tataie!!!
  Ce salvare fratica? Din Div A la anu? Dupa un tur si 4 etape tu ai 4 puncte si mai speri la ceva?
  Sa fim seriosi, toata lumea stie ca nu mai ai nici o sansa, trebuie sa bati tot…Cluj, Rapid, Roman, Braila, Zalau, Brasov…si cu lotul actual mu ai nicio sansa, prietene.
  Cu Mitrache aiurita? Cu Lupse mascota? Cu alealalte doua la care le e frica sa dea la poarta? Cu cine vrei tu sa bati? Eventual sa nu le platiti pe fete si sa mituiti arbitrii dar nici asa nu o baga fetele in poarta…
  Nu mai vorbiti aiureli si spuneti adevarul, va pregatiti de retrogradare si asta este…nu mai vindeti aici gogosi.

 3. Patriotule!
  Dute la ospiciu si te trateaza ,nu mai pierde timpul si te cobora la nivelul meu ca s-ar putea agrava starea in care esti si nu te mai poti recupera si ar fii pacat.

 4. La antrenamente a altfel deoarece acolo sunt folosite toate fetele ,dar in meciuri avem preferinte,orgolii,ne temem de ce vor face fetele,,,,,dar nu le dam posibilitatea sa joace la adevarata lor valoare.Asa ca domnule antrenor nu ti mai face planuri daca nu stii sa folosesti jucatoarele asa cum trebuie.Ai stricat mult jocul acestor fete,le ai facut sa nu si mai arate adevarata valoare.Joaca bine la echipele unde pleaca,,,,oare nu ne putem gandi ,,,,DE CE?Pentru ca nu se fac diferente intre jucatoare,pentru ca nu sunt marginalizate etc etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.