CSU Alba Iulia-Phoenix Galati30CSU Alba Iulia profită de situația proastă în care a ajuns ICIM Arad și dă lovitua cu 3 transferuri realizate de la echipa din vestul țării. Shawnta Dyer, Jefimija Karakasevic și Brankica Hadzovic – jucătoare exponențiale pentru trupa arădeană în acest sezon au fost înregimentate de trupa universitară din Cetatea Marii Uniri, urmând să debuteze după anul nou în tricourile alb-albastre. Venirile celor două sârboaice și a jucătoarei din SUA la CSU Alba Iulia conduc la despărțirea de alte 3 sportive: Asia Logan, Stefka Miteva și Mariah King.

Așa cum am anunțat cum că CSU Alba Iulia pregătește câteva mutări importante la cumpăna dintre ani – acest lucru s-a adeverit. Profitând de situația ingrată a clubului ICIM Arad, CSU Alba Iulia a transferat cele mai bune 3 jucătoare de la trupa arădeană, Shawnta Dyer, Jefimija Karakasevic și Brankica Hadzovic. Mutările au fost confirmate de Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am realiat aceste transferuri la dorința antrenorilor. Din pacăte, profităm de necazul Aradului și ne întărim noi, dar suntem fericiți că am pus mâna pe cele 3 jucătoare. Miroslav Popov și le-a dorit foarte mult și ne bucurăm că am reușit să le aducem la echipa noastră”, a declarat Bigdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Piese noi – obiective îndrăznețe

Odată cu aceste transferuri tari, certificate de forma arătată de cele 3 jucătoare în tricoul Aradului, CSU Alba Iulia își schimbă obiectivele dorindu-se clasări cât mai sus în toate competițiile.

”Probabil vom avea alte obiective după aceste mutări. Ne dorim să jucăm minim două finale din 3 posibile. Avem la îndemână Cupa României și CEWL, iar în campionat ne vom lupta cu Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care a anunțat de la startul sezonului că se gândește la titlu. Aceste transferuri au echilibrat balanța în raport cu Brașovul și Târgoviște, echipa cu care eu cred că ne vom lupta în campionat. Chiar dacă Shawnta Dyer, Jefimija Karakasevic și Brankica Hadzovic au demonstrat că sunt jucătoare de mare calitate – nu ne hazardăm în declarații și vrem să luăm totul pas cu pas”, a mai adăugat Bogdan Duma.

Stefka Miteva, Asia Logan și Mariah King vor pleca de la CSU Alba Iulia

Venirea jucătoarelor de la ICIM Arad în curtea trupei lui Miroslav Popov conduce la despărțirea de alte 3 jucătoare. Stefka Miteva, Asia Logan și Mariah King vor părăsi echipa universitară, decizia fiind luată de antrenorul sârb.

”Miroslav Popov decide tot ce se întâmplă în cadrul lotului, are mână liberă. Decizia de a pleca cele 3 jucătoare este a sa. Am mare încredere în ”Miro” și sunt sigur că a calculat foarte mult înainte să ajungă la astfel de decizii”, a concluzionat Bogdan Duma.

Potrivit site-ului de specialitate totalbaschet.ro, Mariah King și-a dat acordul pentru a evolua la U Cluj, mutare care nu a fost încă certificată de Bogdan Duma.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.