volei ocnaDupă o scurtă vacanță, și cei mai mici sportivi de la fileu vor trece din nou la treaba, sâmbătă și duminică urmând să se desfășoare la Blaj două turnee puternice de volei, atât pentru băieți cât și pentru fete. ”Speranțele” voleiului din Ocna Mureș și Blaj vor trece la treabă cu gândul la un an mai bun și clasarea pe poziții cât mai înalte la finalul sezonului.

Sâmbătă, la Blaj va avea loc cea de a 3-a etapă a Turneului Național de Volei Speranțe – Feminin. Vor participa CSȘ Blaj, CS Ocna Mureș și CSȘ Turda, ultimele două formații fiind deja calificate la turneul semifinal ce va avea loc în primăvara acestui an. Meciurile vor începe de la ora 10.30 și se vor disputa după sistemul – ”fiecare cu fiecare”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cadrul aceluiași turneu, însă de această dată la masculin, tot Blajul va găzdui cea de a 4-a etapă a Turneului Național. Vor participa echipa gazdă CSȘ Blaj, CS Ocna Mureș, CSȘ Caransebeș și CSȘ Câmpia Turzii. Echipele din județul Alba sunt deja calificate la faza semifinală.

Încet, încet, iarna își iese din drepturi, iar competițiile sportive revin în atenția iubitorilor de sport.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.