CSU - Olimpia Brasov-11Chiar dacă „telenovela” Swanta Dyer pare să fie aproape de a se fi încheiat, jucătoarea a încercat să amelioreze scandalul iscat între ea și club. Luni dimineață jucătoarea din SUA s-a prezentat la antrenamentele echipei CS Universitatea Alba Iulia,însă a avut parte de o surpriză.

Swanta Dyer a dorit să se întoarcă la echipa antrenată de Miroslav Popov, însă s-a lovit de refuzul antrenorului sârb.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ea pleacă și vine când vrea ea. Această fată are o atitudine nepotrivită. Ea nu se antrenează cu echipa când echipa are nevoie de ea. Nu a vrut sa vorbeasca nimic cu noi, ea a ales sa nu se mai antreneze. I-am spus să vină și să se pregătească normal, dar atunci nu a vrut să discutăm, acum e prea târziu pentru ea”, a declarat Miroslav Popov, antrenorul echipei CSU Alba Iulia.

Contactat telefonic de reporterii absport.ro, Miroslav  Popov a povestit cu lux de amănunte cum a avut loc revenirea baschetbalistei la echipă.  „Ea s-a intors ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, eu nu am nevoie de acest tip de jucatoare, pentru că o astfel de atitudine poate afecta tot ceea ce înseamnă bunul mers al unui club, aș fi făcut la fel și cu altă jucătoare dacă ar fi avut un astfel de comportament”, a mai punctat Popov.

În altă ordine de idei, Swanta Dyer nu va participa la finalele din Liga Națională de Baschet Feminin, iar acest lucru pare că a afectat-o pe jucătoare, însă Popov a considerat că ar fi fost nedrept față de celelalte jucătoare ca Dyer să fie reprimită la echipă.

Popov: „Agentul ei e principalul vinovat”

Atitudinea lipsită de profesionalism a jucătoarei l-a afectat pe Popov, mai ales că Dyer era o jucătoare de bază în lotul CSU Alba Iulia, însă tehnicianul sârb preferă să se lipsească de astfel de sportive și bănuiește că agentul ei este în spatele acestor decizii. „Imi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar cred că agentul ei e principalul vinovat pentru că el a pus-o să facă astfel de lucruri. Dacă era o jucatoare decentă venea și ne întreba, ce se întâmplă. Acum noi mergem în finala și ea vrea să joace, iar asta este prostesc, pentru că nu a venit atunci când am avut nevoie de ea”, a mai adăugat Popov.

Mirsolav Popov a ținut să menționeze faptul că echipa poate evolua și fără aportul Swantei Dyer, dovadă vie a acestui fapt stă calificarea în finala LNBF.  „Fetele au arătat că pot juca cu Brașovul, putem să facem surpriza, daca reușim e bine, daca nu asta e, tot un pas în față și în acest sezon. Sfântu Gheorghe are o echipă bună și e favorită la titlu”, a concluzionat Popov.

Nici jucătoarele nu o mai vor: „Ne-a lăsat în cel mai important moment”

Contactată telefonic pentru a discuta despre ”cazul Dyer”, Brankica Hadzovic a fost tranșantă, însă a subliniat mai întâi că nu are nimic personal cu jucătoarea.

„Opinia mea e că ne-a lăsat în cel mai important moment, când jucam în semifinală. A fost o lovitură grea pentru noi. Ieri (n.r. luni) a vrut să se întoarcă la antrenamente, dar acum suntem în finală. Nu am nimic cu jucătoarea, dar cum am spus, a fost decizia ei. Să fim cinstiți o echipă nu stă într-o jucătoare”, a declarat Brankica Hadzovic.

Așadar, Swanta Dyer va părăsi România fără a avea posibilitatea să joace o finală și de ce nu să-și treacă în cont o medalie, fie ea de aur sau argint.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Aceasta jucatoare si astfel de jucatori de sport nu au ce cauta pe teren , cu o astfel de atitudine sunt convins ca nici un antrenor nu ar fi primit-o inapoi, f bine a procedat Popov !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.